IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
ELLA33
post Jan 17 2009, 10:42 AM
Post #751

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Eu una nu le suport (vb de parfumuri), sunt prea tari pt. simtul meu olfactiv plus ca-mi face figuri fierea. Dar in schimb cosmeticalele Chanel imi fac cu ochiu'. Pentru rujul allure ma gandisem la evanescent (nr. 37) si admirable (nr.42). Si as mai vrea un blush (powder blush) - narcisse sau rose petal dar habar nu am daca's mate, iridiscente, cum se vad si cat is de puternice. Ma mai documentez.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Jan 17 2009, 10:53 AM
Post #752

Musafir

Cat e shippingul pe coastal scents?

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 12:24 PM
Post #753

Musafir

Walpu, cred ca e in functie de valoarea comenzii. La mine, pentru o comanda de 50 de $ (2 produse), shippingul costa 20.

+Quote Post
strumfita
post Jan 17 2009, 01:35 PM
Post #754

Musafir

Foarte faine produsele !!! sa te bucuri de ele.
Sunt asa de nervoasa, m-am uitat pe situl de la redoute.fr si cand am vazut ce reduceri sunt !!!! si cand sa ma inscriu...surpriza, Romania nu mai apare pe lista lor. de ce? pentru ca s-a facut si un site pt tara noastra, cu aceleasi produse, dar ca nu sunt reduceri si preturile sunt exagerate de mari. Nu pot sa cred ca se intampla asa ceva. Asa ca am ramas cu un gust amar si ciuciu haine la care visam sa mi le comand (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
Desi am fost in Franta acum de sarbatori nu prea am putut face achizitii de haine, deoarece erau cam scumpe.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 17 2009, 07:38 PM
Post #755

Dependent

Hai sa te incurajez. Anul trecut am facut comanda, impreuna cu o prietena, gasisem ceva chetii dragute si multe erau la reducere. Intr-un final eu am ales o camasa care nu era redusa, gri deschi, cu maneca lunga si destul de subtire si un maiou gri inchis si cu cap de urs panda aplicat. Am verificat masurile, preturile inca o data si am comandat. Rezultatul: camasa destul de mare ca marime, materialul o carpa de prosta calitate, aci o calci pe partea cealalta se sifoneaza si subtire ca se vedea prin ea. Maioul extra large, foarte decoltat la spate atarna pe mine ca pe ard. noroc ca am o prietena destul de dezvoltata in partea superioara si i-a venit ca turnat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Concluzia: m-am invatat minte sa nu mai cumpar fara sa probez pentru ca am un talent sa o dau in bara la shopping-ul online, ceva de speriat.

+Quote Post
Neith
post Jan 17 2009, 10:33 PM
Post #756

Musafir

Subscriu. Eu nu stiam de laredoute.fr, stiam doar de asta romanesc si am comandat destul de multe asa, dupa ochi. Eu la noi port marimea 25 cam la blugi. Mi-am luat 24 de pe site... mai degraba ii veneau lui mr. decat mie. Mi-am mai comandat o haina care, desi era nr cel mai mic, tot lu mr. ii venea. Si o geanta de care sunt foarte multumita dar care e prea scumpa pe site-ul romanesc. Majoritatea produselor le-am returnat, am pastrat doar geanta. Si eu m-am invatat sa nu mai comand haine pe net, mai ales ca eu si in magazine trebuie sa probez pana imi suna apa in cap. Daca le iau online am toate sansele sa nu-mi vina.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 23 2009, 01:54 PM
Post #757

Dependent

Am primit ultima comanda cu farduri Mac, din pacate cea in care aveam si pensule si 2 fardulete a fost anulata pe nu's ce motive cu posta din state. Mi s-au returnat banii dar din pacate pensule nu mai are asa ca astept.

(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0258.jpg)

(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0261.jpg)

+Quote Post
deedee29
post Jan 23 2009, 02:38 PM
Post #758

Dependent

From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Am primit si eu ieri comanda pe care am facut-o pe Strawberry la inceputul lunii ianuarie. Am zis sa incep mai usor, ca sa vad cum stau lucrurile si mi-am luat 8 hour cream de la EA, ca tot ati tot vorbit voi de bine despre ea pe aici pe Forum. Incerc sa imi reprim reactia de a ma intreba daca e sau nu original, tocmai pentru ca nu cred ca s-ar preta la astfel de chestii. Culoarea aduce cu mierea asa, poate un pic mai inchis, iar mirosul e exact acelasi pe care il are si crema de galbenele de la Plafar a mamei mele. O sa vedem ce miracole face, ca nu am folosit-o inca.
Comanda asta a fost asa mai mult un test, inainte de a trece la comenzi...mai serioase (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Singurul inconvenient ar fi ca produsele sunt livrate la un oficiu postal din Pantelimon si mi-e foarte peste mana sa ajung acolo.

+Quote Post
kalua
post Jan 23 2009, 02:47 PM
Post #759

Musafir

Aia-i crema, deedee. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 23 2009, 04:17 PM
Post #760

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Wow ella ce de farduri ti-ai luat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , sa le folosesti cu placere si sa ne pui si noua poze sa vedem.
Pacat ca pe net nu au posibilitatea sa cumperi trusa goala si apoi sa-ti iei fill-in-s (habar n-am cum sa-l scriu!), era mult mai ieftin.

+Quote Post

96 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 02:33 PM