IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
ELLA33
post Jan 23 2009, 06:11 PM
Post #761

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Exista posibilitatea asta dar fardul refil e mai scump decat unul pus gata in cutie iar cutia goala pt. 4 farduri nu e chiar ieftina, depinde de vanzator (vb. de ebay)
Poze cu machiaj realizat de mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) slabe sperante, in primul rand ca nu ma pricep - teorie stiu dar practic nu-mi iese mare lucru- si apoi chiar nu am cu ce ma mandri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Prefer sa pun poze cu ce achizitionez.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 24 2009, 05:55 AM
Post #762

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Ella nu stiu ce preturi sunt pe ebay dar in magazin e mai avantajos. trusa costa in jur de 6$ (pt 4 culori) iar un refill e 9-10$.
Nu mai stiu preturile exact pt ca eu am cumparat trusa mea acum 1 an juma.
Asta ar inseamna 46$ in loc de 56$ (se mai adauga taxele la amandoua) la 4 culori, in plus e si mai practic sa le ai asa intr-o trusa (zic eu!).
Pe langa asta am mai aflat de la o colega, mare consumatoare de MAC ca daca duci 3 cutiute de fard folosite (cele de 14$+taxe) inapoi la MAC, iti dau un lipgloss sau un ruj gratis.
La mine totusi o sa dureze ani de zile pana le termin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

A, zi-mi si mie te rog ce nuante sunt ultimele 2 de pe primul rand? (numele lor)

This post has been edited by bebe_maria: Jan 24 2009, 05:57 AM

+Quote Post
ELLA33
post Jan 24 2009, 08:20 AM
Post #763

Dependent

Nocturnelle si Swish.
Daca am avea si noi Mac-ul si mai ales politica lor am fi tare fericite. Deocamdata eu nu am alta posibilitate de a le achizitiona decat de pe ebay.

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2009, 09:50 AM
Post #764

Musafir

Bebe, tu vorbesti de preturile americane, in Europa de unde atata bucurie?
Eu ma car azi in targ sa iau niste pensoane de la ei, iaca pret:
Penson nr. 187 in USA 42$, in Germania €49 (63,27$ la cursul actual si dolarul s-a refacut fata de euro!). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 24 2009, 12:39 PM
Post #765

Musafir

Eu mi-am luat pensule mac din Romania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am gasit o gagica care vindea vreo 2 seturi din acelea limited adition. Mi-am luat Adoring Carmine: 5 Eye brushes - 209, 212, 217, 252 si 275 si am dat 200 de ron pe ele. Avand in vedere ca n-a trebuit sa astept deloc si pensulele sunt in regula, sunt foarte multumita. S-ar putea sa mai aibe inca vreo 3 seturi, dar altfel decat acesta. Daca e cineva interesat pot sa va spun unde o gasiti. ( Sa nu ma bati, Maat, ca fac reclama, n-o cunosc pe tipa, n-am nici cel mai mic interes sa-i fac reclama... da daca pot sa ajut pe cineva, de ce nu?)

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 25 2009, 03:41 AM
Post #766

Membru de Onoare

Wow ce scump Kalua, am crezut ca preturile sunt la fel in Europa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Oricum eu situ ca pensulele lor sunt la fel de bune ca cele de la Sephora (sau mai bine zis cele de la Sephora sunt la fel de bune ca cele de la MAC:) asa ca nu as lua de la ei.
Iar fardurile sunt deosebite pt ca au atatea nuante, de ex mie mi se par mai bune cele de la YSL care sunt la fel la pret sau chiar putin mai ieftine, in conditiile in care nuantele folosite de mine nu-s asa excentrice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
Jo
post Jan 25 2009, 10:18 AM
Post #767

Musafir

Bebe, n-as fi de acord. Eu am pensule si sephora si mac. Cele de la sephora mai chelesc din cand in cand, la astea de la mac nu mi s-a intamplat. + Ca mie mi se pare ca astea de la mac "pack" mai bine fardurile.

+Quote Post
bebe_maria
post Jan 25 2009, 07:58 PM
Post #768

Membru de Onoare

Neith, ai sephora prfesionnal? Eu la alea ma refeream, am uitat sa mentionez iar parerea asta o am de la 2 makeup artisti de aici, nu ca as fi testat eu atatea pensule (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

p.s. inca ceva la M.A.C., am un liquid liner de la ei, f gros, nici nu-l pot aplica in linie subtire, parca m-as da cu o carioca si un shadestick, trebuia sa-mi 'frec' pleoapa 1 minut pana se colora (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Deci nici ei nu-s perfecti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by bebe_maria: Jan 25 2009, 08:18 PM

+Quote Post
Jo
post Jan 26 2009, 12:50 PM
Post #769

Musafir

Scuze, am vazut post-ul de aseara dar n-am apucat sa raspund. Da, de sephora prof. vorbeam. Ma mai trezesc cu cate un fir pe fata si nu mi se pare ca cele de ochi retin fardul foarte bine... ma rog, nu ca cele de la mac. Nu ca as fi eu mare fana mac sau ceva, pur si simplu imi plac mai mult pensulele lor. Oricum, din Ro, clar sephora sunt de cea mai buna calitate. Si in general, sunt niste pensule foarte bune, doar ca eu le prefer pe cele de la mac. Cred ca depinde de fiecare aici.

+Quote Post
ELLA33
post Jan 26 2009, 01:04 PM
Post #770

Dependent

Lasa Bebe, ca nici cu altii nu mi-e rusine...mi-am luat tusul negru de la YSL si m-a cam dezamagit. Pensule nu destul de subtire, dupa cateva ore vad ca mai am o dunga difuza pe pleoapa, asa ca revin la Biguine care este impecabil ca si cel de la Revlon. Si pentru retus folosc pensula de la tusul Rimmel.

+Quote Post

96 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 03:07 PM