![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de tusul Revlon sunt super multumita , pensula e subtire , pot sa ma fac fara sa ma mazgalesc , e altceva fata de cele ce le am avut pana acum.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Te cred, are cronici foarte bune, data viitoare il achizitionez numai sa-l gasesc cu pensula. De fiecare data cand am vrut sa-l cumpar aveau numai cu carioca si am renuntat pana l-am luat pe cel de Biguine.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am un l'oreal waterproof. Ii ok, iese cam greu la demachiat, dar nu prea ma mai impac cu negru, nush poate ca nu ma mai avantajeaza. Am ajuns sa prefer neutrele si tare-mi place brunul cum se vede la ochii mei si e atat de natural.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Walpu, e unul fain la YSL - ciocolatiu, am mai scris despre el. A fost primul tus luat de pe net si il folosesc cand prefer un machiaj mai simplu.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lasa Bebe, ca nici cu altii nu mi-e rusine...mi-am luat tusul negru de la YSL si m-a cam dezamagit. Pensule nu destul de subtire, dupa cateva ore vad ca mai am o dunga difuza pe pleoapa, asa ca revin la Biguine care este impecabil ca si cel de la Revlon. Si pentru retus folosc pensula de la tusul Rimmel. Ella, si eu mi-am cumparat de multe ori tusul Biguine si intr-adevar mi s-a parut impecabil. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si la fel ma tenteaza si Revlon, din cate am vazut are acelasi tip de pensula, gen carioca, pe care pot sa o manevrez. (Am mai avut si celalalt tip de pensula dar mi-a fost peste dexteritatea si putinta de atunci sa ma descurc si mi-am exploatat talentul creaiv facand desene cu ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) Mi-e teama totusi sa nu fie prea rezistent Revlonul la demachiat, tusul el in sine se ia destul de greu. Sa ma tineti si pe mine la curent cu impresii in caz ca va luati inaintea mea! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sfarsit mi-a ajuns si mie comanda de pe coastalscents.com. A durat cam 2 saptamani si un pic (inclusiv 3 weekenduri). Maine ma duc sa o ridic, de abia astept (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poze + alte detalii dupa ce intru in posesia lor.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Jo, I am excited too (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , am citit pareri bune despre ea, ma tenta si pe mine desi eu nu folosesc o paleta asa larga de nuante, majoritatea sunt movalii, rozalii si ceva de iluminat. Sunt curioasa daca sunt la fel de intense cand le aplici pe pleoapa.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cica asa ar fi. Eu de abia astept sa o iau, da nu pot sa-l urnesc pe mr. odata din casa sa mergem!! Eu mi-am luat-o pe cea sidefata. Daca e ok o sa o iau si pe cea mata. Pentru simplul fapt ca sunt extrem de ieftine si au o paleta foarte mare de nuante (daca stai sa te gandesti, cu 20 de dolari iti iei 2 farduri de la mac). Cand vine vorba de farduri la mine eu nu investesc prea mult. Cu o baza de machiaj buna si pensule la fel, poti sa ai si farduri din piata ca poti sa scoti ceva frumos cu ele (testat pe farduri Avon care stateau aruncate printr-un colt pentru ca abia se vedeau pe pleoapa - cu baza de machiaj se schimba total treaba).
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu mi-am facut planuri mari, dar cand am calculat taxele de transport pentru ce imi trebuia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) mi-a cam pierit entuziasmul.
ANCA: USPS Priority Mail International - $40.50 U.S.P.S. Express Mail Intl. - $50.50 FedEx International Economy - $108.30 FedEx International Priority - $146.67 |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, pai daca tu vrei numa priority si express, ce sa-ti fac?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Incearca cu USPS first class - diferenta de vreo 10 dolari la mine fata de priority, la o comanda de 70. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:00 PM |
|