![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Angel, pe 06.02 am comandat. Daca nu primesti mail, scrie-le.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, pana acu apareau pozele, era ok, doar ca se pare ca hdimage.org a fost suspendat, de asta nu mai apar. Si cum pozele alea le am pe calculatorul de la bucuresti... n-am de unde sa le mai postez odata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Walpu, culorile alea e si-n trusa pe care o am eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super, Jo, ia picteaza-te sa vedem si cum arata pe pleoapa sau swatch ceva. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa bag swatches mai pe seara, acu o tai la ortodont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe allcosmetics doar cu paypal merge ? am incercat sa fac o comanda dar nu stiu daca e efectuata am dat preview payment si dupa mi a aparut inca odata pagina de inceput cu datele in care trebuie completat nr cardului , sunt asa suparata ca nu reusesc nicicum.
Daca am la InG la ing trebuie sa merg sa mi fac cont paypal ca habar n am cu ce se mananca , pana acum doar cu nr cardului am platit? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Intri pe paypal, iti faci cont, te logezi...si ti se va opri cam 5lei....apoi peste 3 zile mergi la banca, te uiti pe extras si notezi codul din 4 cifre, daca nu ma insel, din dreptul tranzactiei, vezi tu.... cu acel cod intri pe paypal si urmezi pasii pentru introducerea acelor cifre. Toate aste pt. autentificare si poti folosi paypal fara grija.
Nu's cat de clara am fost, daca mai ai intrebari....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inteles Ella multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) , eu credeam ca azi pot face comanda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na. mi-a ajuns comanda de pe ACW (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Inca nu le-am vazut ca s-a dus Walpu dupa ele, stiu doar ca m-a sunat sa imi spuna ca blusherul meu de la Clinique este tot spart pe dinautru si a si curs putin din el, deci eventual o sa il folosesc pe post de powder blush, ce a mai ramas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si din pigmentul ei Vanilla cica a curs putin pe capac, deci nuj ce sa mai zic, ori nu au fost amabalate corespunzator, ori asa au plecat de acolo. Restul cica sunt ok, acu va dau mai multe detalii dupa ce chiar apuc sa le folosesc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum a fost shippingul, cu asigurare? Daca da, atunci fa neaparat poze si trimite-le, sa va dea ori banii inapoi, ori replacement.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mai ca nu mi mai vine sa mi comand nimic de pe ACW pe bune, as innebuni sa dau atatia bani +shipping si sa arate deplorabil, ar fi trebuit sa le impacheteze cum fac cei de la strawberry si daca l as scapa pe jos de 10 ori si tot nu s ar strica nimic.
Faci o poza sa vedem produsele ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 05:27 AM |
|