IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
ELLA33
post Feb 16 2009, 02:39 PM
Post #791

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Angel, pe 06.02 am comandat. Daca nu primesti mail, scrie-le.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 02:42 PM
Post #792

Musafir

Maat, pana acu apareau pozele, era ok, doar ca se pare ca hdimage.org a fost suspendat, de asta nu mai apar. Si cum pozele alea le am pe calculatorul de la bucuresti... n-am de unde sa le mai postez odata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Walpu, culorile alea e si-n trusa pe care o am eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 16 2009, 02:48 PM
Post #793

Musafir

Super, Jo, ia picteaza-te sa vedem si cum arata pe pleoapa sau swatch ceva. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 16 2009, 03:57 PM
Post #794

Musafir

O sa bag swatches mai pe seara, acu o tai la ortodont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 22 2009, 04:19 PM
Post #795

Musafir

Pe allcosmetics doar cu paypal merge ? am incercat sa fac o comanda dar nu stiu daca e efectuata am dat preview payment si dupa mi a aparut inca odata pagina de inceput cu datele in care trebuie completat nr cardului , sunt asa suparata ca nu reusesc nicicum.
Daca am la InG la ing trebuie sa merg sa mi fac cont paypal ca habar n am cu ce se mananca , pana acum doar cu nr cardului am platit?

+Quote Post
ELLA33
post Feb 22 2009, 04:46 PM
Post #796

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Intri pe paypal, iti faci cont, te logezi...si ti se va opri cam 5lei....apoi peste 3 zile mergi la banca, te uiti pe extras si notezi codul din 4 cifre, daca nu ma insel, din dreptul tranzactiei, vezi tu.... cu acel cod intri pe paypal si urmezi pasii pentru introducerea acelor cifre. Toate aste pt. autentificare si poti folosi paypal fara grija.
Nu's cat de clara am fost, daca mai ai intrebari....(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 22 2009, 05:16 PM
Post #797

Musafir

Am inteles Ella multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) , eu credeam ca azi pot face comanda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 24 2009, 12:37 PM
Post #798

Musafir

Na. mi-a ajuns comanda de pe ACW (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Inca nu le-am vazut ca s-a dus Walpu dupa ele, stiu doar ca m-a sunat sa imi spuna ca blusherul meu de la Clinique este tot spart pe dinautru si a si curs putin din el, deci eventual o sa il folosesc pe post de powder blush, ce a mai ramas (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si din pigmentul ei Vanilla cica a curs putin pe capac, deci nuj ce sa mai zic, ori nu au fost amabalate corespunzator, ori asa au plecat de acolo.
Restul cica sunt ok, acu va dau mai multe detalii dupa ce chiar apuc sa le folosesc.

+Quote Post
kalua
post Feb 24 2009, 07:28 PM
Post #799

Musafir

Cum a fost shippingul, cu asigurare? Daca da, atunci fa neaparat poze si trimite-le, sa va dea ori banii inapoi, ori replacement.

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 24 2009, 07:40 PM
Post #800

Musafir

Mie mai ca nu mi mai vine sa mi comand nimic de pe ACW pe bune, as innebuni sa dau atatia bani +shipping si sa arate deplorabil, ar fi trebuit sa le impacheteze cum fac cei de la strawberry si daca l as scapa pe jos de 10 ori si tot nu s ar strica nimic.
Faci o poza sa vedem produsele ?

+Quote Post

96 Pages V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 05:27 AM