IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
angeldust
post Feb 25 2009, 11:36 AM
Post #801

Musafir

o sa fac poza, doar ca sa le vedeti voi

de trimis inapoi nu am chef sa mai trimit nimic, ca numa gandul ca du-te...posta...pachete iar, nebunie, eu sunt prea comoda (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

De impachetat au fost impachetate f bine, nu prea cred ca in timpul transportului s-a spart. Sincer, la cum arata, facuta toata bucatele mici mici, numa daca o scapa cineva pe jos si apoi o punea la loc putea sa iasa asa. Deci eu inclin sa cred ca asa a plecat de la ACW (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Nici mie nu imi vine sa mai comand nimic de la ei, sincer.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 25 2009, 12:50 PM
Post #802

Musafir

Angelu', ia trimite-le tu poze acompaniate de-o scriitura scurta si la obiect, in fond ce-ai avut si ce-ai pierdut?
Daca-s cat de cat seriosi ar trebui sa-ti dea un credit acolo, sau sa-ti mai trimita o data blushul ala, ca un retur nu renteaza nici pentru ei.
Si daca nu-ti dau nimic si zic ca nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le-a putit, macar stii chestia asta.

+Quote Post
ELLA33
post Feb 25 2009, 01:11 PM
Post #803

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Bine ca le-ai primit, eu, in schimb, am primit plicul rupt si cu un fard lipsa....le-am facut mail de 2 ori si vad ca nu imi raspund. Acu' nu stiu unde a fost violat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plicul, inclin sa cred ca la posta lor in transit pt. ca ai nostrii mi-au facut PV la Bucuresti, sa se asigure ca se disculpa de orice raspundere.

+Quote Post
LostWhispers
post Feb 26 2009, 12:19 PM
Post #804

Musafir

Comanda de pe strawberry:
Fardul stilla a venit cadou si sunt foarte multumita de el, culoarea e un mov pruna mat care surprinzator e pigmentat si rezista destul de bine.
Anticearcanul de la Estee Lauder chiar daca e cel mai deschis nu mi place ca e prea galben pt tenul meu, trebuia sa l iau pe cel cu tenta roz (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine002-1.jpg)

+Quote Post
Jo
post Feb 26 2009, 03:40 PM
Post #805

Musafir

DECI! Trebuie neaparat sa va povestesc pentru ca sunt hiper excited! Stiti ca ma plangeam eu cand am primit comanda de pe coastal scents ca mi-au trimis alte pensule? Ei, le-am scris atunci un mail in care m-am plans ca am primit alte pensule decat trebuia, si ca as fi vrut sa primesc macar un mail ca nu sunt alea disponibile sau ceva de genul. Nu mi-au raspuns. Am zis ca sunt super nesimtiti si ca nu mai comand in veci de la ei.
Dar, GUESS WHAT! 2 saptamani mai tarziu, primesc colet de la posta. Nici eu nici mr. nu asteptam nimic. Si hai totusi ca merge sa-l ridice sa vedem ce e. Si erau FIX pensulele pe care le comandasem eu si primisem altele in schimb. I was like "woooooohhaaaa"! Mi-au trimis oamenii inca un set de pensule (in valoare de vreo 35$ cu tot cu taxe de transport) GRATIS! Very nice of them! Sunt foarte surprinsa. Pensula de contouring si cea de pudra sunt absolut superbe. Cele de ochi nu ma impresioneaza (dar sa fim seriosi, eu am deja mai multe pensule decat am nevoie), asa ca probabil o sa le dau la schimb - daca se baga cineva la exchange program asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . As pune si poze cu ele in real life, dar, dupa cum stiti, nu am cablu la camera. Pensulele sunt astea:
http://www.coastalscents.com/cfwebstore/in...vel-brushes.cfm .

+Quote Post
angeldust
post Feb 27 2009, 10:07 AM
Post #806

Musafir

Nah...Coastal Scents, jos palaria!

Le-am scris si eu la ACW, le-am pus si poza, si am primit urmatorul raspuns :

Hi Silvia,

I assure you that we would never send a broken item to anyone. Its just not how we do business. The problem is in handling. Some items just do not travel as well as others I am afraid. Sometimes all it takes is for a parcel to be dropped at just the right angle to break an item. I am sorry your item was damaged in shipping. I am also sorry you feel that you can not trust our service. I can only promise you that we do not sell damaged goods or ship goods that are damaged. If you should decide to purchase from us again, your best bet for international shipping is to use express mail serice. If you use it, you can purchase insurance for your parcel at a very low fee. That would cover your parcel for damage and even loss. Its a good idea for parcels traveling such a long way.

THANK YOU!!!
SHERI

Deci bla bla mumu...nu ei is de vina, io is de vina ca ca nu am ales optiunea express mail "serice" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 27 2009, 10:09 AM
Post #807

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) and (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 28 2009, 05:18 AM
Post #808

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Angel mi se par neseriosi, eu am avut o problema cu amazonul de ex, ei ziceau ca mi-au livrat un pachet (de vreo 230$), eu le-am zis ca nu l-am primit si au zis ok, mai incercati o data la vecini, poate l-au luat ei si daca nu va mai trimitem altul, free of charge desigur. Pana la urma l-am gasit la administrator (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar as fi putut sa spun ca nu e si imi mai dadeau unu.
Un site serios asa face.
Trebuia sa aiba ei grija cum imacheteaza incat daca tot stii ca e ceva fragil inauntru previi tu riscurile, ca site serios desigur (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) . Eu le-as scrie asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , exista platic de-ala cu bule, exista hartie de infasurat tot, exista solutii ce pana mea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Feb 28 2009, 07:54 AM
Post #809

Musafir

Era pus in bubble wrap. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

+Quote Post
angeldust
post Feb 28 2009, 10:45 AM
Post #810

Musafir

Sa-i ia naiba, eu sunt convinsa ca asa a plecat de la ei, daca era sa fi trecut buldozerul peste el se spargeau si altele, nu numai blusherul.

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/pudr.jpg)

Iote cum arata, in caz ca erati curioase (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Chiar aveam de gand sa mai imi iau niste farduri si pigmenti de la ei, da amu nu mai imi iau nici de-al draku (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 79 80 81 82 83 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 08:05 AM