![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope, transferurile de bani nu se fac automat, din cate stiu eu. Adica, tot trebuie un functionar ceva sa apese un "enter" la majoritatea bancilor. Nu e aceeasi chestie, pentru ca online poti pune comenzi care sa fie in asteptare (de ex: y lucreaza zilnic de la 7 la 4, cam asta fiind intervalul orar in care poti face si transferuri la banca; asadar, e mult mai comod sa plaseze un transfer intr-o seara care sa se finalizeze a doua zi; asta e de fapt avantajul tranzactiilor online, ca nu trebuie sa te deplasezi pana la banca. Altfel, tot atat dureaza transferul). Incearca si cu un alt card. Eu cu ING n-am avut probleme.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Am facut comanda, din nou, ieri folosind direct cardul si de ieri e tot processing. Pentru cele care au comandat de pe thebodyneeds2, cam cat a durat de cand ati facut comanda si pana a fost trimisa si apoi primita?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am primit pensulele de pe Coastal Scents, seriosi, mi-au pus si o mostra de pigment. Din pacate pensulele nu ma impresioneaza deloc. Imi doream un 219 si as mai vrea 217 (inca una). Las' ca-mi fac de cap cand plec in vacanta si prima grija e aceste 2 pensule si 2 creme siiii...poate ceva fardulete Mac. Si atunci pot face o comparatie cu pensulele Mac pe care le-am luat la set de pe ebay.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yaaaay! Mi-a ajuns trusa mata cu 88 de culori. Am comandat de pe ebay de la tvgametoy2009. Foarte bine ambalate, au ajuns in 20 de zile lucratoare din hong kong. Trusa imi place mult mai mult decat cea shimmery. De abia astept sa o incerc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Comanda de pe strawberry, cel mai mult imi place pudra E. Lauder si balsamul care miroase superrrrr si lasa parul moale, e mult mai bun decat tigi si wella (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/me.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Americanii apreciaza f mult redkenu' asta. Am tot citit de produsele lor. Aia e mascara clinique, parca asa ziceai, nu? Cum e? E doar lumina sau pudra pare cam inchisa la culoare?
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E clinique dar nu prea sunt multumita le lungeste mai mult intr adevar, dar atat eu as fi vrut sa le si intoarca putin, cu 2 straturi e mai ok dar ce ma bucura e ca nu ustura deloc nici dupa 10 ore de purtat.
Pudra e mai deschisa putin decat in poza merge f bine si ca blush si ca bronzer eu sunt deschisa la ten. Redkenu asta eu habar n aveam de el pana n am urmarit niste video pe youtube si doar cuvinte de lauda erau. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am MasterCard de la Banca Transilvania. Si l-am folosit ieri sa platesc o comanda de vre-o 90$ pe ACW. Deci merge. Si limita pe paypal imi scria ca e de 500 euro pe zi din care nu consumasem nimic azi. Am si sunat la Paypal si mi-au spus ca e de la banca ca imi respinge cererea cand incearca sa ia bani. Dar la banca in sistem nu se vedea nimic. La paypal au spus ca e undeva pe traseu, si nu ajunge sa inregistreze cererea. Si chestia cu transferul mi se pare jenanta. Adica daca e online, eu am crezut ca e automat si se executa pe loc. Ca altfel ma pot duce pana la banca si pot pune banii, nu mai platesc si comisionul de transfer. In fine..comanda mea de pigmenti a fost anulata...din nou. Cred ca ma injura bine aia. Acum am pus-o din nou cu plata direct de pe card. Daca nici asa nu merge...nu mai comand de la ei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . ca am mai platit si in alte parti si a mers cardul asta, ei ar fi primii la care nu merge. Suma echivalenta se blocheaza pina la transferul efectiv. Calcului il faci la cursul Master. Daca nu ti-au procesat comanda inseamna ca undeva un server nu comunica cu serverul mastercard de la Transilvania. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Pana la urma am dat direct cardul si a mers. Acum comanda e pe drum, de abea astept sa ajunga. Azi ma duc dupa cea de la ACW, va pun poze diseara (asta daca nu ma enervez pe obiectivele setate de sefa si uit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,188 ![]() |
editat- citare inutila.
This post has been edited by Maàt: Mar 30 2009, 10:50 AM
Reason for edit: citare
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:18 PM |
|