![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,188 ![]() |
buna!
vreau sa fac si eu prima comanda la strawberrynet. am facut o simulare si nu reusesc sa vizualizez nuantele fardului stila care se ofera cadou pt clienti noi. tu cum ai procedat? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 30-March 09 Member No.: 6,188 ![]() |
Citeste http://oth.strawberrynet.com/customer-service/faq/ http://oth.strawberrynet.com/customer-service/how-to-order/ multumesc, am citit detaliile pe care mi le-ai trimis si inainte. poate ma ajuta lostwhispers. tocmai a primit un colet cu fardul stila. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca orice cadou, nu se cauta la dinti.
http://oth.strawberrynet.com/newcustpro.aspx Linkul este vizibil la afusarea oricarui produs la simpla navigare in siteul lor. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista tot timpul promotii pe strawberry, la prima comanda , daca faci comanda peste o anumita suma de bani. Si eu am primit cadou fard stilla comanda trecuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Exista tot timpul promotii pe strawberry, la prima comanda , daca faci comanda peste o anumita suma de bani. Si eu am primit cadou fard stilla comanda trecuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si ti-ai ales culoarea fardului sau a fost "surpriza"? |
|
|
![]()
|
|
De cind cadourile primite ca bonus la o comanda de cosmetice se aleg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mi am ales nuanta aveau mai multe, a trebuit sa caut ceva pe internet pana sa mi dau seama care e nuanta reala cat de cat, eu am de la stilla - batura e un mov liliachiu inchis.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
De cind cadourile primite ca bonus la o comanda de cosmetice se aleg? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe strawberry se aleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar in limita stocului disponibil. |
|
|
![]()
|
|
Da mi am ales nuanta aveau mai multe, a trebuit sa caut ceva pe internet pana sa mi dau seama care e nuanta reala cat de cat, eu am de la stilla - batura e un mov liliachiu inchis. multumesc, arata ok (am vazut pozele postate de tine) tu esti multumita de calitatea produselor? am o mica doza de neincredere, dar voi incerca sa dau o comanda mica pt inceput sa ma conving... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 09:00 PM |
|