![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, am mai gasit un site care livreaza diferite produse, printre care si MAC. Ce mi-a atras atentia in mod deosebit e faptul ca au si multe samples-uri de la MAC: http://www.makeupgeek.com/store/
Nu am mai facut niciodata o comanda de pe site-urile straine, dar parca de aici as vrea sa-mi fac una, ca imi plac mostrele acelea. Pot lua mai multe la un pret micut, ca sa le incerc. Dar imi puteti spune, cu aproximatie, va rog, cam care este suma totala la care ajung toate taxele practicate de site-urile americane? E peste 20-30 de dolari(euro), cu totul, pana ajunge la mine? E in functie de valoarea comenzii mele? Daca fac o comanda, de 50 de dolari, de exemplu, taxele ar ajunge pe la 30, sau ar depasi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Simona85: May 4 2009, 12:22 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cautand un sunscreen de la Roc, pe care as vrea sa il achizitionez, am dat peste site-ul www.feelunique.com, din UK. M-am uitat de curiozitate si pe alte produse si mi se par foarte ieftine fata de alte magazine online si in comparatie cu strawberry, cel putin la ce m-am uitat eu (probabil o fi si din cauza ca a scazut lira). De asemenea, ei spun ca au free worldwide delivery (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) si ca produsele ajung in 3-5 zile lucratoare in Europa (sper ca se include aici si Romania (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
Ce parere aveti? Am cautat fugitiv si reviews pe net si oamenii erau multumiti de calitatea produselor si rapiditatea livrarii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet nu stiu ce sa-ti zic de site-ul respectiv, dar sa stii ca eu am comandat din Anglia, ce-i drept de la un club de fotbal, ca era cadou pt al meu si mi-a venit luni comanda in conditiile in care am dat-o joi seara. Si mi s-a intamplat de 2 ori, asa ca e posibil sa ajunga asa de repede.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat RoC din Franta la 4 euro jumate, cu discount de 50%. Oricum chiar si pretul intreg este cu mult mai mic decat la noi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, ce chilipir! Ce ti-ai luat?
Da intr-adevar, preturile de la noi sunt umflate, un sunscreen ajunge pe la 70ron. Site-ul asta are insa preturi ok, cred ca o sa comand crema Roc si mai vad eu ce...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Madutz, mersi de info! Good to know! Ce iubita draguta esti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Ati mai dat comanda pe ACW? Mi-a ramas gandul la o trusa MAC si voiam sa stiu cum mai sta treaba. De cand cu exeperianta aceea neplacuta, am o mare retinere....
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet neaparat sa ne spui cum e daca dai comanda la ei. Vad ca au si produse St.Tropez pt bronzat, tare m-ar tenta sa incerc, ca am auzit de bine de ele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am facut o simulare pe site-ul pus de Sweet dar din pacate Romania nu-i pe lista lor de livrare.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
offff...numa mi-am facut pofta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sa ii ia naiba in cazul asta, daca ei nu ne vor nici eu nu ii vreau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vorbesti serios?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ei sustineau ca livreaza peste tot...:|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 05:34 AM |
|