![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Si ca sa-mi iau revansa si sa-mi potolesc curiozitatea, mi-am luat Studio Fix compact la 23.50$ cu transport 0. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mi-am aruncat ochii pe BT si am vazut review-le.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Le-am trimis un mail sa ii intreb oficial daca livreaza sau nu si au raspuns: "At present we are unable to ship to Romania, we are however planning on doing so in the future so please do check back." However, ma intreb ce inseamna pentru ei "in the future".
Ella, sa ne spui cum ti se pare. Am o intrebare vis-a-vis de fondurile de ten compacte. Mie mi-au dat intotdeauna impresia ca ar arata ca o masca, cu modul lor de aplicare. Cum sunt de fapt? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Sweet, asta credeam si eu dar ori m-am prostit ori am citit numai cronici pozitive si asta m-a influentat. Daca ai un ten perfect nu vad sa fie vreo problema. Nu's ce sa spun. Cand il primesc il incerc si va povestesc.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
am vauzt ceva cu shipping pe jumatate la comenzi de peste 200 $ pe ACW parca. M-ar mai tenta una alta, da nu chiar de 200 de dolari, ca mi-s si io mai saraca asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde-s doi, puterea creste! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mi-am comandat si eu paleta 78 de la coastal scents (maimutza) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa vedem cum ne impacam
|
|
|
![]()
|
|
Am mai gasit unul : http://www.cherryculture.com/index.php . Sper sa va fie de folos, mie una, imi face cu ochiu' cateva oje si ceva farduri trio.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am comandat eu de la ei, sunt ok dar produsele ce le-am luat eu sunt de calitate medie sau proasta (eu mi-am luat creioane si lipgloss-uri). Cred totusi ca fardurile ar fi mai ok. Preturile sunt bestiale. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Trebuie sa mai fac o comanda de produse nyx dar o tot aman (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cred ca asta e miza - preturile mici. Dar fac ce fac si tot la MAC ma gandesc. Pe ACW ai mai incercat cineva? Pe ebay vad ca-s preturile foarte mari si nici nu gasesc nuantele ce le vreu intr-un singur loc. De de nu livreaza MAC si la noi?! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ar avea numai de castigat....As fi in stare sa-i bombardez cu mail-uri in fiecare zi, poate, poate se hotarasc.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa vina si la noi. Pe ebay sunt intr-adevar scumpe, se mai adauga si transport maricel ... Pe acw mi-e frica sa mai intru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vezi ca e o tipa de la care ia Jo din bucuresti si cred ca trimite si in tara. Eu le-am scris mail o data la astia de la MAC (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deocamdata urmatoarea comanda va fi de la cherry si de la victorias, nu am voie sa ma abat de la prioritati (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 09:04 AM |
|