![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Stiu de tipa aceea doar ca nu are ce vreau eu. Sper sa vina sau macar sa livreze.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, pe panourile alea media de la cocor, scrie clar M.A.C cosmetics. Deci o sa fie.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu ce metoda de plata sugerati sa platesc pe site-uri? In special pe Cherry culture (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Mi-am adunat cate ceva in cos si ar fi cam prima comanda de pe un site, inca nu stiu cu ce se mananca (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine la checkout sunt doua variante:
USPS 1st class international mail 9,95$ USPS Intl Priority mail (tracking) 29,95$ deci prima varianta e ok zic eu |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pitzigoi, metoda de plata mama (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Lilisor, fa-ti paypal. Asa e cel mai safe. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, scuze..... pai tre sa ai card (eu am millenium, am inteles ca ING e ok) apoi intri pe paypal.com si-ti faci cont la care atasezi contul cardului. E cel mai safe asa.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oh, god damn it, i screw it again (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
Am facut aseara comanda si am facut prin google check out (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ... Nu stiu in ce stadiu e comanda, o sa verific acum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am comandat paleta 88 de pe ebay.uk pe 21 mai si azi, 2 iunie, a sosit. Deci nici doua saptamani n-a facut.
De-abia astept s-ajung acasa s-o mangai un pic! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ka, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Pai normal ca n-a facut 2 saptamani din uk in germania, ca-s aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La mine a facut 3 saptamani din hong kong (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu o astept din Hong Kong in Italia de mai bine de 3 saptamani si nu a ajuns (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Isteata Kalua ca a comandat'o din uk |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 09:20 AM |
|