![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pha, ce am initiat eu cu pitigoiu miscarea paletistelor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, am comandat-o prin ebay.uk, dar de venit din Hong Kong a venit, ce credeti voi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io stiu, ma gandeam c-ai comandat-o din iuchei. Ca eu tot parca prin ebay.uk am luat si a ajuns in 3 saptamani. O fi mers prin partea ailalta a lumii de-o ajuns mai repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ce ma enervati cu paletele voastre! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu mi-am comandat toate nuantele de Lumiere Grand Color de la Ben Nye (astea-s sidefate si in total sunt 22) si inca 12 nuante de mate (cateva nuante de brun, 2 de violet si 2 de roz plus vreo 2 derivatii de maro-violet si maro-roz). Vreo 250 de dolari in total. Abia astept sa vina! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oh my God, Pinkule, ai dat o caruta de bani numai pe mazgaliciuri! Sa le folosesti cu placere!
Eu raman inca de partea nepaletistelor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mai comandat ieri o paleta, 11 euro si cativa sfanti m-a costat distractia, cu tot cu freight. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Dragelor,
dintre cele care folositi PayPal, cine ma poate lamuri cu urmatorul aspect : daca alegi varianta PayPal prin carte de credit, cum functioneaza in momentul in care dai o comanda? Ti se pune tranzactia pe cardul de credit direct sau mai trebuie sa autorizez eu ceva din contul de PayPal? Kalua : tot ebay.uk ai folosit pentru ultima paleta comandata? si de unde anume ai comandat (user)? Mersi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Paypal proceseaza automat tranzactia, dupa ce iti introduci tu userul si parola si dai accept transaction, sau ceva de genul asta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-l mai stiu pe de rost, Jo ni l-a dat mura-n gura. Poate spune iar Jo, daca nu, ma uit eu acasa, deseara.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
Cred ca l-am gasit : tvgametoy2009 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 11:30 AM |
|