![]() ![]()  | 

| Jo | 

Jun 3 2009, 01:34 PM

| 

| 

Musafir  | 

Pha, ce am initiat eu cu pitigoiu miscarea paletistelor (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) 

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jun 3 2009, 01:52 PM

| 

| 

Musafir  | 

Bre, am comandat-o prin ebay.uk, dar de venit din Hong Kong a venit, ce credeti voi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|
| Jo | 

Jun 3 2009, 01:56 PM

| 

| 

Musafir  | 

Io stiu, ma gandeam c-ai comandat-o din iuchei. Ca eu tot parca prin ebay.uk am luat si a ajuns in 3 saptamani. O fi mers prin partea ailalta a lumii de-o ajuns mai repede (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|

Jun 3 2009, 05:09 PM

| 
	|
| 

make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819  | 

Ce ma enervati cu paletele voastre!  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Eu mi-am comandat toate nuantele de Lumiere Grand Color de la Ben Nye (astea-s sidefate si in total sunt 22) si inca 12 nuante de mate (cateva nuante de brun, 2 de violet si 2 de roz plus vreo 2 derivatii de maro-violet si maro-roz). Vreo 250 de dolari in total. Abia astept sa vina!  (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 

| 

| 

| 
	|
| happyCat | 

Jun 3 2009, 05:12 PM

| 

| 

Musafir  | 

Oh my God, Pinkule, ai dat o caruta de bani numai pe mazgaliciuri! Sa le folosesti cu placere! 

Eu raman inca de partea nepaletistelor.  | 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jun 4 2009, 03:25 PM

| 

| 

Musafir  | 

Eu am mai comandat ieri o paleta, 11 euro si cativa sfanti m-a costat distractia, cu tot cu freight.  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|

Jun 4 2009, 04:52 PM

| 
	|
| 

Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938  | 

Dragelor,  

dintre cele care folositi PayPal, cine ma poate lamuri cu urmatorul aspect : daca alegi varianta PayPal prin carte de credit, cum functioneaza in momentul in care dai o comanda? Ti se pune tranzactia pe cardul de credit direct sau mai trebuie sa autorizez eu ceva din contul de PayPal? Kalua : tot ebay.uk ai folosit pentru ultima paleta comandata? si de unde anume ai comandat (user)? Mersi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)  | 

| 

| 
	|
| Jo | 

Jun 4 2009, 04:55 PM

| 

| 

Musafir  | 

Paypal proceseaza automat tranzactia, dupa ce iti introduci tu userul si parola si dai accept transaction, sau ceva de genul asta.

| 

| 

| 
	|
| kalua | 

Jun 4 2009, 05:02 PM

| 

| 

Musafir  | 

Nu-l mai stiu pe de rost, Jo ni l-a dat mura-n gura. Poate spune iar Jo, daca nu, ma uit eu acasa, deseara.

| 

| 

| 
	|

Jun 4 2009, 05:08 PM

| 
	|
| 

Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938  | 

Cred ca l-am gasit : tvgametoy2009 (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) 

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 05:50 AM | 
|    
 |