![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-am sunat pe Mr. kalua sa-mi spuna: de la artmall88 am luat.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la tvgametoy2009 am luat eu. He's ok. Ambalat bine de tot, shipping circa 21 de zile, preturi imbatabile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Chiar ca are preturi mici, dar aceiasi paleta de ex. e la pret diferit. De ce? Aveti idee? Ma bate gandul sa-mi iau si eu. Fardurile shimmer sunt sclipicioase tare? Sau sunt in genul celor de la MAC - frost? Ca nu's ce sa aleg, mate sau sidefate.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea - go for mate. Alea shimmer sunt ... well, shimmery (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pai... are preturi diferite pentru oameni diferiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daca nu stii sa folosesti functia de sortare a ebay-ului si iei prima paleta la nimereala, care e la un pret mai mare dar tie-ti convine, de ce nu?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu ma refeream la vanzatorul in cauza...sau poate nu am intele eu bine. Da' mai am o intrebare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa iau cu 88 sau 120?!
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-as lua shimmery, da na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Paleta mea e de 78 cred si are si mate si cu sclipici
|
|
|
![]()
|
|
Tu da, iti poti lua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da' babe ca mine care au riduri ......le prefer totusi pe cele satinate sau mai putin sidefate.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ella, eu tot la acelasi vanzator ma refeream (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pune si el preturi diferite (unele-s pt canada, unele pt uk, unele pt australia) numai ca toate se transforma in moneda in care o selectezi tu automat. Daca se vand alea mai scumpe, bine, daca nu, probabil o sa le bage la licitatie la un pret mai mic.
|
|
|
![]()
|
|
Ahaaa, m-am luminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chestia asta trebuia sa o stiu ca's client vechi pe ebay dar probabil ca nu am in lista mea de vanzatori si pe unii care practica tehnica asta.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 99 Joined: 16-April 09 From: Bucuresti Member No.: 6,298 ![]() |
Fetelor, vin si eu cu o intrebare. Azi mi-am ridicat si eu coletul cu prima mea comanda de produse. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) Mi-am luat produse NYX, in valoare de 20 si ceva de dolari.
Acum vine nelamurirea mea...Vamesul mi-a cerut factura, i-am zis ca nu am asa ceva, ca e prima data cand primesc un astfel de colt. S-a ratiot la mine si mi l-a desfacut, ca sa ia factura de acolo, dar fata de la care am facut comanda nu mi-a pus si suma pe acea hartie (numai produsele si atat). Pe colet mi-a trecut valoarea de 9 dolari si ceva. Eu habar n-am ce e cu factura aia si de ce fata mi-a trecut o suma mai mica. Astia de la posta vor sa stie valoarea ca sa-mi ia bani in plus, sau de ce anume? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am platit 1,6 lei, ca mi-au spus ca aia e taxa. Dar, daca aveam factura, imi mai luau si alti bani? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 11:32 AM |
|