IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
pitzigoi
post Jun 23 2009, 12:57 PM
Post #901

Musafir

Mie nu mi-a luat niciodata bani si nici nu mi-a cerut facturi; adevarul e ca am si zambit frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eu stiu ca daca ai factura doveditoare nu iti ia bani; factura o primesti pe mail si trebuie sa o printezi. Cum sunt produsele?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Simona85
post Jun 23 2009, 03:53 PM
Post #902

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Deci e bine sa merg cu factura dupa mine data viitoare? Nu stiu ce-a avut vamesul ala de era asa artagos. I-am zis ca nu am mai ridicat niciodata un colet de la vama, asa ca putea sa-mi explice mie ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Produsele imi plac mult. Mi-am luat doua anticearcane, unul galben si altul bej, si un fard. Fardul e foarte pigmentat, e tare fain. Inca nu stiu cat rezista, ca azi mi-am luat coletul, dar acum mai vreau cateva produse NYX. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
deutza83
post Jul 16 2009, 01:43 PM
Post #903

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,806

Fetelor, eu am intrat in panica! Astept 3 comenzi (e prima data cand comand): coastalscents, strawberrynet si buymebeauty.

Am sunat la vama la Oficiul Postal 3, cel din Sos. Pantelimon 255, si am vb cu agentul vamal. Mi-a confirmat ca la cosmetice gen farduri, creme, sampoane etc nu se mai plateste nicio taxa vamala, doar TVA 19% (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , iar la parfumuri, unde nici aici nu se mai plateste taxa vamala, in afara de TVA, se platesc accize si acestea variaza de la 10% la 33%. Voi ati ridicat de curand vreo comanda dinafara UE de la oficiul asta postal? Mie una nu imi convine sa platesc nici macar TVA-ul... (IMG:http://www.ejoy.ro/forum/images/smiles/icon_sad.gif) Stiu ca e greseala mea, ca trebuia sa iau chestiile astea in calcul, dar platind toate astea in plus, ajung la concluzia ca nu prea s-a meritat sa comand asa... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si mi-a mai spus nenea ala ca e bine sa ai o cantitate rezolabila, 5-6 produse in colet, ca altfel le confisca si le trimite retur, considera ca esti firma si faci comert. (IMG:http://www.ejoy.ro/forum/images/smiles/icon_sad.gif) Mi se pare absurd, pentru ca eu am mai multe produse in comenzile de strawberrynet si buymebeauty, pentru ca am comandat impreuna cu niste prietene. (IMG:http://www.ejoy.ro/forum/images/smiles/icon_sad.gif) Are dreptul sa faca asa ceva?
Daca stie cineva pe careva la oficiul asta postal la vama, sa imi dea un PM, va rog...

+Quote Post
Bia
post Jul 17 2009, 02:03 PM
Post #904

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Deutza, eu nu stiu sa-ti raspund. Cel mai bine e sa suni la ei sa intrebi. Nu e niciun numar pe site? Sau mai bine spus, exista site?

+Quote Post
Altheea
post Jul 17 2009, 04:50 PM
Post #905

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Pink, ai facut vreo comanda la magazin online? Nu stiu cum e cu coletele din afara EU si mi-e lene sa caut prin topic..
Am de gand sa fac o comanda in curand (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

This post has been edited by Altheea: Jul 17 2009, 04:50 PM

+Quote Post
Simona85
post Jul 17 2009, 05:48 PM
Post #906

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Deutza, nu stiu ce se intampla exact cu vamesii astia, ca unii sunt de-a dreptul jegosi. Eu am ridicat un colet din SUA, luna trecuta, cu prima mea comanda de produse cosmetice, si cica trebuia sa am factura la mine (eu habar nu aveam de chestia asta). S-a ratoit la mine si mi-a spus ca data viitoare nu imi mai da coletul daca nu aduc si factura. Acum am inteles ca ei vor factura pt a calcula acel T.V.A., fir-ar. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si sapt viitoare trebuie sa-mi vina si o comanda de la coastalscents. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
deutza83
post Jul 17 2009, 06:17 PM
Post #907

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,806

Eu am printat mailurile cu facturile de la ei, dar am modificat preturile, am cam injumatatit totul si am de gand sa le arat pe alea, ca sa platesc TVA mai mic, dar mi-e teama sa nu fie trecuta valoarea pe colete sau sa nu fi pus si ei factura inauntru, ca atunci e nasol, mi-e sa nu iasa cu scandal, sa zica aia ca am vrut sa ii fentez... O sa astept sa vad ce si cum si in functie de asta scot sau nu factura printata. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Jul 17 2009, 07:15 PM
Post #908

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Deutza bafta!

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2009, 02:46 PM
Post #909

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Am facut o comanda pe strawberry pe 1 august si azi suntem in 17 si nu am primit nimic...A depasit si termenul de 2 saptamani. Vi s-a intamplat si voua?

+Quote Post
Diana.
post Aug 17 2009, 02:46 PM
Post #910

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

E aiurea... Asa de mult? Ai verificat daca ti-au procesat comanda?

+Quote Post

96 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 12:23 AM