![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, scrie dispatched 1 august...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Exista posibilitatea sa nu ajunga coletul la mine? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trimite un mail si intreaba nenicii de acolo de sanatate, poate afli ceva, ca 2 saptamani e cam mult daca zici ca ei trimit in 3 zile... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, cred ca asta o sa fac... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am trimis un e-mail pe strawberry si mi-au raspuns prompt cu urmatorul mesaj:
"Your XX was shipped on 2nd August by registered Air Mail. Delivery normally takes about 7-10 working days, although delivery times vary according to destination and the postal services to the area. If 14 postal working days have passed and your order has not arrived, you might want to consider checking with your local Post using tracking no. XXX to see if they are holding your parcel, as it is possible the postal services may have already attempted delivery already and notice of this may have been misplaced. Meanwhile, we will keep checking with the postal services here." Eu am intrebat la posta dar mi-au spus ca nu au primit absolut nimic pe numele si adresa mea. Pot sa verific pe vreun site sau ceva pe unde mi-a ajuns coletul, stiti cumva? M-am uitat pe hongkongpost.com la tracking si coletul a parasit Hong Kong in 2 august... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ce enervant! L.E. Ce tuta sunt...m-am uitat pe postaromana la track&trace si cica a sosit in 11 august si din 12 august este in prelucrare la BSI Bucuresti. Ce mama dracu' tot prelucreaza de o saptamana?! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) O sa le dau maine telefon. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai un scarpinat in partile moi, o pilit o unghie-doua, o birfa mica, ce-a facut Bulica sub pod... Te mai intrebi ce? Iti spun eu: de un mandat postal platit de client in august anul trecut si bagat banii in contul destinatar in iulie anul acesta, ce zici? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E, acum intelegi cum stau lucrurile cu Posta Romana?! Sint cel mai penibil serviciu postal ever!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, Maat... Asa ceva e pur si simplu incredibil! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Asa experiente cu Posta Romana nu chiar am avut, dar mi-au trimis si mie 2 (doua) "biletele" in care ma anuntau ca am primit un colet. Le-am primit impreuna, dar erau datate cu 5 zile diferenta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Si dupa aia am mai primit un al treilea, pentru acelasi colet, deja ridicat. Bineinteles a trebuit sa ma duc pana acolo sa vad despre ce e vorba, ca nu stiam ce colet ar trebui sa mai primesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Vai Maat, nu pot sa cred! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Groaznic!
S-a terminat in final si epopeea mea, dupa ce am insistat cu telefoane si m-am preumblat personal, caci bineinteles nu am primit nici un aviz, nu stiam de unde sa revendic coletul, ba chiar tipele nici nu il gaseau. Mi-a cam taiat entuziasmul, fiind si prima comanda de pe strawberry. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vamesul nu mi-a cerut nici un ban, am inteles de la el ca se cere doar pentru parfumuri. Asa e? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eh, eu cu Posta Romana am avut numai episoade de toata jena, asa ca m-am obisnuit cu ei ca tiganul cu scinteia... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
In final ai ridicat coletul? Erau toate la locul lor ? Eu nu pot face comanda ca nu am buletin pe Craiova si nu stiu cum ar reactiona aia... |
|
|
![]()
|
|
Da, produsele au venit foarte bine, impachetate frumos...Mi-am luat niste produse Tigi pe care le-am mai avut (desi poate ar fi intelept sa mai alternez) si sunt asa colorate si frumoase, ca toate produsele lor de altfel. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
p.s.: eu nu am avut buletinul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar stiam codul comenzii si datele din buletin din memorie. Si eu trebuie sa imi fac buletin pe Buc.! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ma bate gandul sa fac si eu o comanda pe strawberry la niste parfumuri. Preturile sunt mai ok decat in oras dar pana la urma nu am inteles exact. Mai adaug 10% taxa de transport si inca 19% tva? Pentru ca asa mi se pare cam mult. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Acum vad ca prima pagina a lor nu merge, de asemenea cand vreau sa selectez Romania imi arata ca nu gaseste adresa. Alte siteuri de genul asta, mai ieftine, stiti? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by bookaholic: Sep 28 2009, 10:20 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 05:14 PM |
|