![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna fetelor, stiti cum se prepara purcelul de lapte la cuptor? Si curcanul umplut, tot la cuptor? Spuneti-mi si mie, va rog, cateva variante. Nu am facut niciodata si tare as vrea sa schimb anul asta meniul de Craciun, nu tot cu porc la cuptor, carnati etc! Vreau sa fac ceva deosebit, de-aia m-am gandit la purcel de lapte sau curcan umplut...
oricum am o mare dilema: cum intra purcelul de lapte intr-un cuptor de aragaz obisnuit, fara sa il fac bucati? :D Precizare: vreaus a-l fac intreg... |
|
|
capsunica23 |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
purcelusul:
*oparesti purcelul si-l cureti cu faina de porumbasa cum cureti capul de porc, pana devine alb. *il sarezi *daca-l pui in tava, aseaza mai intai pe fundul tavii mici betisoare, improvizand astfel un gratar, ca sa nu se lipeasca *daca-l pui la frigare, aseaza mai intai frigarea pe carbuni pana de inroseste, apoi o introduci in purcel si-l bagi la cuptor.. *Il ungi din cand in cand cu ului fin, iar cd pielea s-a rumenit cu rom *ATAT ca si salata recomand varza rosie cu otet.. |
|
|
![]()
Post
#3
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mai eu am vazut un porc de asta in carrefour si arata groaznic! nu cred ca as manca .. :-X
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:03 PM |
|