![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place: foamclene
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
wow, kalua, ce m-ai nimerit, sunt 100% pe gustul meu hainele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) nu ma mai satur de rochitele alea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
in plus zici ca-s io in poze, exact asa mica si grasuta sunt, numai ca eu din cauza asta n-am curaj sa ma imbrac asa... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu stiu cum arati tu, dar Yulanda asta nu mi se pare deloc grasuta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si mie-mi place tipa! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Eh, vorbesc de aripioare, eu mai nou sunt asa obsedata ca nu ma mai imbrac aproape deloc in pantaloni
Dar ma uit la tipa asta si parca prind curaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai mai ales acum, cu atarnarete de-astea mai lungi pe deasupra, de ce sa nu mearga?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Visul oricarei femei: dulapul de pe fundalul majoriatea pozelor ale lui brasilian babe (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, tipa asta m-a omorat cu rochiile ei. Imi plac toateeeee!!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie rochiile nu mi se par nu stiu ce, dar "dulapul" cu papuci m-a terminat.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe mine
http://www.mystylediary.com/newoutfits.asp...er=tinkerbell89 imi place cum se imbraca tipa asta This post has been edited by divi2007: Nov 24 2007, 09:32 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:19 PM |
|