![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 629 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 82 ![]() |
Da, si eu am devenit fana Papercup, se vede ca fata are imaginatie, are stil, ce mai, are cu ce...
Fetelor, dar eu vroiam sa va intreb, cum le gasiti, le luati asa la intamplare sau aveti vreo metoda mai inteligenta de a le "sorta"?! Ca sunt atatea incat eu nu stiu unde sa ma mai uit... Hihihi, de-abia acum am vazut pozele "baietului", ma prapadesc de ras... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mda, baietica e genul care se straduieste prea mult, bleah. si are si fata de papagal. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
siki, imi place. in general le admir pe asiatice pentru felul in care combina. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
eu invidiez pe toata lumea care poarta haine sub marimea 42 si isi permite sa poarte leggings si skinny jeans (am purtat si eu in Cretacic, inainte sa pun 10 kile pe mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
admir curajul fetelor de a incerca tot ce e nou, de a purta ceea ce le place doar pentru motivul ca se simt bine, DAR nu cred ca as umbla asa, asa sau .... asa.... nici in casa. oricum, m-am pus pe slabit destul de serios ca imi place mult moda asta si as vrea si eu sa port haine sexi si sa nu par ridicola (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai ca exista si mai rau de-atat: aici si aici ,de ex. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
angelito, trebuie puricate, alta metoda de sortat nu exista. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am noroc cu o colega care cred ca pierde o ora pe zi pe-acolo si-mi mai prezinta rezultate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Hop si eu, m-ati molipsit de microb. Am gasit cateva tinute pe gustul meu pe aici. Imi plac detaliile bluzelor la spate (sunt mai multe).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e MSD, dar ceva asemanator.
Cu chilotei peste pantaloni (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place: pink_princess
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
da, e foarte ok tipa. mie imi place asta mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... pentru imaginatie si curaj.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tipa-i profesoara: marcie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:14 AM |
|