![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce urat este imbracata
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Mie chiar imi place. Are curaj! Pacat ca nu o ajuta fizicul.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) promit ca ma tin de regim si de exercitii!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zau ca nu stiu ce sa zic: daca-mi place sau nu. Pe de o parte nu se imbraca plictisitor, ceea ce-mi place, pe de alta parte isi pune in evidenta parti ale corpului pe care mai bine si le-ar ascunde. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In orice caz, e foarte problematic sa gasesti un stil mai traznit cu un astfel de corp. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place marcelutza nemtzoaica, e f tare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Iar despre cealalta mai bine ma abtin :| Pot doar sa spun ca exceptand cazurile in care e o boala, au incercat si nu pot face nimic, eu nu pot sa ii inteleg pe oamenii obezi. Hai ...cateva kile in plus pot fi chiar simpatice uneori, dar este totusi o limita. E vorba de sanatate in primul rand si apoi da...de ce sa nu recunoastem, de estetica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
obezitatea nu exista "exceptand cazurile in care e o boala". ea este o boala in sine.... cred ca tu te refereai doar la "boala" fizica... dar exista si "boala" psihica. eu asa cred.
on-topic: si mie mi se par penibili oamenii care incearca sa para altfel decat sunt. dar, pe de alta parte, inteleg dorinta de a fi cat de cat la moda 2008... chiar daca nu te incape nimic din magazinele pentru oameni "sanatosi"... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In orice caz fustele pe care le poarta ii stau oribil si o dezavanteaja cat se poate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:45 PM |
|