IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Discutii despre MSD (My style diary), Barfe despre stiluri de imbracat
kalua
post Mar 11 2007, 01:02 PM
Post #51

Musafir

Mi piace: kokopuff

festes_weiss
Go to the top of the page

+Quote Post
bubulina
post Mar 11 2007, 01:44 PM
Post #52

Musafir

Hop si eu..... Si mie imi place kokopuff si am citit ca ea are unul din jurnalele cele mai vazute.

Favorita mea e cred closet_full
Imi place ce zice fesstes_weiss la un momentat: ca e timpul sa incepa sa cumpere calitate in locul cantitatiii. (tipa zicea ca intilneste prea multi oameni imbracti cu aceleasi haine ca si ea).

Ca o parnteza si eu ma imbrac de la magazinele astea "low cost", dar sincer eu nu vad fete care sa poarte aceleasi bluze etc ca mine. Is convinsa ca sunt, dar hmmm eu nu le vad sau intilnesc.O singura data am vazut o fata cu o bluza de la verro moda pe care o am si eu - dar amea era acasa.
Oriucm de acum trebuie sa trec si eu pe "calitate in locul cantitatii".

+Quote Post
angeldust
post Mar 11 2007, 05:12 PM
Post #53

Musafir

Daca e sa fiu sincera pentru un moment, cred ca 90% din tinutele de pe MSD nu le-as purta in veci. Eu am gusturi mult mai simple si mai ieftine cred... Imi plac multe tzinute si le respect pe multe fete pentru creativitate, insa eu una nu m-as simti bine in multe din tinutele de acolo. Poate nu am stil, nici gusturi, naiba stie...mai studiez, mai invat, poate poate dar cica stilul nu se poate invatza, ori il ai ori ba so i guess i'm doomed (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 06:22 PM
Post #54

Musafir

Hai, bre, ca multe chiar sunt cumintele tare si se imbraca aproape exclusiv la H&M. Si daca tu nu te-ai imbraca cum se imbraca lumea pe acolo nu inseamna absolut nimic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 11 2007, 09:54 PM
Post #55

Musafir

Pai tocmai asta e problema...unele sunt prea cumintele si prea infofolite pt gustu meu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am gasit si eu o tzinuta pe care as purta-o la o tipa din Ungaria, dar restul tinutelor ei mi se par cam de prost gust (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Totusi nici la asta nu imi plac cizmele ca sunt cu bot ascutit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/msd6.jpg)

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 10:15 PM
Post #56

Musafir

Pai na, lumea se duce la serviciu sau la scoala in fiecare zi si asa nu te poti prezenta pe-acolo. (IMG:style_emoticons/default/rain.gif)

Mie tinuta asta nu-mi place, exista o regula ca sa n-arati ca una care face trotuarul: ori iti arati tatele, ori cracii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 11 2007, 10:31 PM
Post #57

Musafir

Nah, mie mi se pare o tzinuta de club f misto...si eu nu am nimic impotriva celor care isi arata si tzatele si kuru daca au ce arata. Evident nu as merge asa la serviciu.

+Quote Post
kalua
post Mar 11 2007, 11:18 PM
Post #58

Musafir

Ai dreptate, angel, de club (si numai acolo) merge.
Si-am uitat sa mai zic ceva: ca mie-mi plac cizmele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 12 2007, 01:48 PM
Post #59

Musafir

Mie niciodata nu mi-au placut incaltarile cu botul ascutit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu am 38 jumate la picior si de obicei imi iau 39 la pantofi si cizme, mai am si picioarele nu foarte groase si cu cizme cu botul ascultit arat ca motanul incaltzat. Plus ca orice ar fi pentru mine primeaza confortul si cum am si laba piciorului destul de lata , pantofii ascutiti parca ma sufoca, nu ma simt deloc bine in ei.

+Quote Post
Ala80
post Mar 12 2007, 01:50 PM
Post #60

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Arata super bine varful ascutit, dar numai cu toc inalt. Peste 7-8cm. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:17 PM