![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut o perioada cand purtam pantofi cu toc foarte mare. Intre timp mi s-au agravat problemele cu spatele si pot purta toc inalt doar daca e gros si pantofii nu au varful ascutit. Altfel ma aleg cu niste dureri de spate de nu ma mai ridic a doua zi din pat si nah...pt mine chiar nu se merita.
Incaltarile mele preferate sunt tenisii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu tenisi, tu, ci vans (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
pardon, convershi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce convershi mey...tenisi de Dragasani cu 10 lei kilogramu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 779 Joined: 3-November 06 From: pe malul apei... Member No.: 673 ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un münchenez care-mi place, are plus minus 25 de anisori: monty
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru o copila de 17 care inca merge la scoala, jos palaria: coconutkiss
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
chiar ca se imbraca frumos si mie imi place
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si mie imi place mult... da' acum zic si eu ca babele: maica, pe vremea mea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la 17 ani abia imi ajungea alocatia sa-mi iau o pereche de blugi din piata, made in turkey si poate o pereche de pantofi o data la cateva luni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:14 PM |
|