![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si daca nu mai poti intra inapoi in corp ramane sufletul vagabond si te apuci sa bantui (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
nu incercati asa ceva acasa |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 28 Joined: 5-March 07 From: Romania Member No.: 1,295 ![]() |
Unii spun ca in timpul acestui exercitiu este bine sa ai o pisica langa tine-este un excelent gardian!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
a reusit careva sa se decorporalizeze? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, tu de pe elady, ca tot dispari cite o jumatate de an...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
haha Maat..
Dar tu, blondi? Si cum a fost? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-April 07 From: Constanta Member No.: 1,516 ![]() |
a reusit careva sa se decorporalizeze? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Acum cativa ani mi s-a inatmplat asa, si nu a trebuit sa fac vreun exercitiu inainte de a ma decorporaliza ... . Mi-am vazut trupul cum dormeam si ceva din casa. Senzatia de dupa, dimineata a fost super, m-am simtit fff linistita, calma, eram plina de energie, fericita, simteam corpul fff usurat, fara stres, fara nimic. Un psiholog imi spusese ca in cazul in care esti trezit brusc, sufletul se pierde (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... nu stiu ce sa cred aici! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 27-July 08 Member No.: 4,347 ![]() |
Buna tuturor,
Eu am trait o astfel de decorporalizare de 2 ori, insa prima oara nu am stiut exact despre ce e vorba. Cat despre oboseala, cred ca este exact invers, mie mi s-a intamplat exact actunci cand eram mai obosita, fara exercitii, fara nimic....as vrea oricum sa repet experienta...daca stie cineva exercitii mai exacte astept raspuns! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit la noi, amya! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 21-July 08 Member No.: 4,296 ![]() |
mda .. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) prima data aveam 17 ani, a doua oara cand am nascut, de vreo 10 luni am reinceput si apare mai des in ultimele 3 luni . Pentru mine este cel mai bun remediu contra oboselii si starilor aiurea.
Antrenament sustinut de cca 6 luni dupa cd-urile de la Monroe Institute ( Hemi Sync - Gateway Experience). Prietena mea are ceva mai mult antrenament, de la ea am CD-urile. Hmm .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu cred ca i-a scapat ceva; stiu ca face astfel de antrenamente de vreo 3 ani; Hemi Sync este la ordinea zilei dar mai are si alte CD-uri tot de la Monroe, plus HoloSync de la Centepoint ( sau cam asa ceva), plus nu stiu ce fel de program pe laptop, plus jde mii de cursuri diverse. Later edit: nu este nimic anormal sau paranormal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oricine se poate antrena, totul este sa fie dispus sa o faca. Pe parcursul antrenamentului apar si alte abilitati. Open mind .. asta-i tot (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by RuxandraS: Jul 28 2008, 02:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-August 08 Member No.: 4,508 ![]() |
si eu am avut o tentativa de decorporalizare incercand sa meditez prin yoga....si ..ma rog am combinat putin autohipnoza cu meditatia de relaxare (nu vroiam sa imi iasa asa), simteam cum ies prin spate (stateam in pozita lotus), parca ma tragea cineva cu o mana pe care nu o simteam...nu am reusit de tot pt ca m-am speriat fff tareee, m-am trezit brusc si mi s-a facut rauu (ameteli si dureri de cap--la ceafa mai exact (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ), lipsita total de energie. Pfuuu bine ca m-ia trecut...nu mai vreau sa trec prin asa ceva sau poate doar cu exercitii bine puse la punct nu asa dupa capul meu sa se intample din greseala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:35 PM |
|