![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
clic!!
eu vad ambele |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu vad clockwise (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Si eu vad ambele dar atentie mi se fixeaza pe partea dreapta!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cred ca e un mare bullshit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca e facut in asa fel in cat se schimba de pe o parte pe alta, dar timpii nu sunt niciodata aceeasi. Spre exemplu dupa 5 minute am vazut cum s-a schimbat, apoi m-am tot uitat vreo 15 minute ca vaca si nu se mai schimba...apoi i-ar s-a schimbat...si apoi...nu am mai avut rabdare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ah..am uitat sa zic ca io am primit asta pe mail initial...si eram la lucru...si ma tot holbam si nu vedeam decat intr-o directie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar problema era ca nu ma holbam long enough (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu holbat long enough toate persoanele la care am trimis-o au vazut pana la urma in ambele directii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel, incearca sa te uiti simultan cu cineva, veti vedea in parte directii diferite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Posibil, dar mie teoria asta ca cineva gandeste doar cu o emisfera mi se pare aiuristica. Din cate stiu eu, ne folosim ambele emisfere, dar in proportii diferite in functie de activitatea pe care o desfasuram. Sau nu e asa? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
eu vad doar clockwise. l-am lasat sa se agite in alta fereastra ca sa ma uit peste 5 min cum zice angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . sa vedem, se schimba treaba?''
L.E. M-am plictisit si l-am inchis, tot clockwise se bataie muierea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Oct 19 2007, 09:35 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
amandoua...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
tot cu amandoua
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
pff...prima oara clockwise si la mine...a doua oara m-am uitat mai multicel...era clockwise..si am inceput sa citesc ce scria...si am ratat momentul in care a schimbat directia (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) da....cert e ca se misca pana la urma in ambele directii
daaa...schimba si piciorul chair (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mare chestie...am prins-o cand a schimbat directia (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 01:06 PM |
|