![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
fetelor,sunt happy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Pana la urma au mai dat 2 maini cu alta culoare si acum a iesit o culoare super.Ceva intre galben si portocaliu,este f frumoasa.Bineinteles a treb sa platim din nou,dar nu mai conteaza.Ma de sfaturi.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-November 07 Member No.: 2,588 ![]() |
Bine v-am gasit,
Ce parere aveti... la o baie cu gresie de culoare verde inchis in partea de jos si verde crud, in partea de sus, ce rost as putea sa folosesc? Ce culoare credeti ca ar merge cel mai bine? Am incercat cu un verde, car mai mult batea spre albastru marin si pur si simplu se impungeau culorile... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit, lebaduto! Baia mea de la birou este un verde inchis si pot sa iti spun ca datorita accesoriilor din inox arata super. Rostul e alb cu crengute verzi si ... e sic!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
tocmai am terminat de renovat baia inainte de craciun. am ales bej si rosu...mai neobisnuit pt o baie dar ne place mult cum a iesit. mai avem cateva detalii de pus la punct, inca n-avem etajera si dulapior dar or sa vina si astea....
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/IMG_1298.jpg) (IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/IMG_1297.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Imi place mult!
Sa va bucurati de ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Imi place mult! Sa va bucurati de ea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) multumesc frumos, chiar a fost prima noastra colaborare in materie de design interior (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumoasa, kale mou, foarte frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-o stapiniti si folositi sanatosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Frumoasa, kale mou, foarte frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S-o stapiniti si folositi sanatosi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) euxaristw para poli - multumesc f mult (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
e eleganta si stilata , imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-August 10 Member No.: 8,968 ![]() |
Mie imi place foarte mult negrul. Stiu ca e un pic ciudat dar o consider o culoare foarte eleganta. Am cauta foarte mult pe net pana am putut sa gasesc un interior in care sa predomine negrul. EDITAT -LINK Aici gasiti o casa din Suedia[/url] unde s-a folosit negru si mult tapet colorat destul de viu pentru a inveselii atmosfera. Mie imi place enorm de mult!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 05:34 AM |
|