IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Culori in casa mea...
Ariana
post Jun 4 2006, 09:25 AM
Post #31

Membru de Onoare

Group: Incurabil
From: Timisoara
Member No.: 15

Diotima (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) ...te ajut io cu drag numai ca io azi am intalnirea de 10 ani de la gatarea liceului si numai maine daca vrei putem povesti.Stii tu...ma gasesti pe mess si ma iei de urechi.(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Imi cer scuze ca nu m-am mai uitat ce se intampla pe aici...
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Oct 11 2006, 04:42 AM
Post #32

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Camera mea din Romania este portocalie cu jaluzele portocalii.
Am vazut recent o emisiune despre terapia prin culoare (cromoterapia), si este extraordinar cum ne putem vindeca de boli fizice/psihice in functie de culori.
Spune-mi cum te imbraci/cum e camera ta, ca sa-ti spun in ce stare esti.

+Quote Post
mihaela_pm
post Apr 25 2007, 11:15 AM
Post #33

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,538

Buna, sper ca nu sunt off-topic....dar am o mica-mare problema:) . Vreau sa imi re-amenajez apartamentul si nu m-am decis inca ce culoare sa aleg pentru zugraveala din sufragerie, ma gandeam la un verde(fistic), la un bej...dar sunt intr-o mare dilema ca trebuie sa se potriveasca cu mobila...care vreau sa fie wenghe...Ce culori credeti ca se potrivest cai bine cu o mobila wenghe?
Ma puteti ajuta cu idei? Multumesc.

+Quote Post
Elena81
post May 4 2007, 09:57 PM
Post #34

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Constanta
Member No.: 1,516

Dormitorul este verde crud pal, dormitorul parinitilor este oranj pal si cu un perete oranj (culoarea initiala), baia este albastru marin cu bordura cu pestisori si cealalta jumatate este un bleu grizat, iar rosturile sunt bleumarin, sufrageria are tapet - urmeaza sa fie amenajata, iar cele doua holuri, unul urmeaza si al doilea e cu tapet gri fff deshis. Sufrageria si cele 2 dormitoare au parchet laminat, iar restul casei este cu gresie. ...si ca uitasem de bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... ea e cu faianta alba si are firisoare crem/maronii si gresia e maro, da impresia de marmura.

+Quote Post
divi2007
post May 4 2007, 10:03 PM
Post #35

Musafir

la mine cele 2 camere sunt portocalii si holul si bucataria verde iar baia bleu, doar de 2 ani am zugravit si deja m am plictisit de culori voi dupa cat timp va plictisiti si va doriti alte culori?

+Quote Post
Fanny
post Jun 3 2007, 02:18 PM
Post #36

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

cand m-am mutat la casa noua (acum vreo 4 ani) am zugravit totul alb. doar baia si bucataria aveau pete de culoare (date de faianta). a durat doi ani pana sa vreau o schimbare. am demolat debaralele din holul de la intrare ca sa fie mai mult spatiu... si am zugravit holul in roz-oranj pal. Atunci voiam o culoare mai intensa, dar acum ma bucur ca n-a iesit asa. bucataria, in schimb, e solara: portocaliu aprins. tot atunci am schimbat faianta din baie (cu o combinatie alb cu bleumarin) si am zugravit dormitorul si un alt holisor bleu intens.

acum, dupa inca doi ani, modificam balconul si sufrageria. culoarea peretilor va fi asemanatoare cu cea din holul de la intrare (combinatia pala de oranj-roz) iar pt mobila (canapele si biblioteca) m-am gandit la oranj si maro.

+Quote Post
Philia
post Jun 3 2007, 04:34 PM
Post #37

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hmmm...
camera mea are peretii galbeni si tavanul albastru
mobila e de asemenea albastra,la fel si covorul si jaluzelele.
iar lusrta,care e de fapt un fel de aplica,este aurie

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 18 2007, 12:42 PM
Post #38

Musafir

Buna!Sunt noua pe forum,abia ce l-am descoperit si imi place f mult.As avea si eu nevoie de niste idei....Eu si sotul meu ne construim o casa acum,este aproape gata,mai finisarile si nu stim ce culori sa folosim.Ce se poarta acum,daca stiti voi ceva?am vazut ca este la moda portocaliul.Ne-am gandit sa facem living-ul portocaliu si tavanul alta nuanta de portocaliu,dar mai deschisa.Si dormitorul la fel ne-am gandit.Biroul nu stim ce culoare sa facem,nici baile,iar la bucatarie...........sunt disperata.Ma tot uit pe net,dar nu ma pot decide.Si va rog mult,daca stiti cumva ce culoare este mai potrivita pt o sala de fitness ca vreau dintr-o camera sa imi fac sala.Si exteriorul iarasi nu stiu...m-am gandit la un caramiziu,sau in doua culori.Casa este cu etaj.Si mai o intrebare....cele care aveti bucataria cu vedere in sufragerie(peretii demolati)...este o idee buna?ca am auzit ca sunt probleme cu mirosurile cand gatesti.Multumesc mult.

+Quote Post
Diana.
post Aug 18 2007, 03:52 PM
Post #39

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De ce nu apelezi la un designer de interior?

+Quote Post
Philia
post Aug 18 2007, 04:01 PM
Post #40

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

eu nu cred ca trebuie sa te iei neaparat dupa ce se poarta.
ceea ce se poarta trebuie sa iti si placa,pentru ca altfel in 2 luni te poti plictisi.
de asemenea,trend-urile,mai ales in acest domeniu,se schimba rapid.
in legatura cu sala de fitness eu as face o rosie,pentru ca mi se pare o culoare energizanta!
cat despre mirosurile din bucatarie,daca ai o hota puternica nu se vor simti.si noi avem peretii sparti la bucatarie si nu se simte absolut niciun miros,nici macar atunci cand se fac prajeli,sarmale,etc.

+Quote Post

12 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 09:29 AM