IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Culori in casa mea...
Cleo
post Aug 18 2007, 11:36 PM
Post #51

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am pus cand s-a deschis topicul un link spre un magazin canadian cu o multime de idei si tip-uri pt materiale, culori, combinatii etc . Am mai citit odata si chiar e foarte util. Ice uita-te si aici
Go to the top of the page

+Quote Post
Ice_qween
post Aug 20 2007, 06:49 PM
Post #52

Musafir

Mersi frumos pt raspunsuri.

+Quote Post
Diana.
post Aug 20 2007, 07:05 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu ai pentru ce... Curaj, mai avem si muuuuulte alte subiecte de discutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ancaurn
post Sep 7 2007, 08:49 AM
Post #54

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: baia mare
Member No.: 2,172

Buna, sunt noua pe aici si (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) . Fiind in plin proces de amenajare a livingului am dat de greu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (desi intre noi fie vorba, am crezut ca e floare la ureche (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ).

Am comandat mobila:wenghe. Ne-am hotarat asupra canapelei - piele cu manerele bej si sezutul si spatarul maro inchis. Pana aici...usor. Greul de-abia acum incepe ca trebuie sa alegem culoarea peretilor. Avand in vedere faptul ca livingul nostru este in coltul interior al blocului si nu e foarte luminos ( nu a rezistat nici o floare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), ne-am gandit la un oranj pal pe pereti si unul o idee mai aprins pe tavan, ca sa dea impresia de vesnic insorit. La inceput mi s-a parut ok, dar cu cat stau sa ma gandesc mai bine, parca ceva nu merge si nu imi dau seama ce (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Va rog spuneti-va parerea, ca mai multe minti fac mai mult decat doua ale noastre!!!!!

+Quote Post
Diana.
post Sep 7 2007, 09:18 AM
Post #55

Fondator eLady.ro

Oranjul da dureri de cap in "cantitati" mari: eu as merge pe o nuanta "culoarea untului" si as da culoare camerei prin accente - pernute fantezie oranj si o lampa cu un abajur mare oranj.
Eventual si alte obiecte de decor in acelasi ton: o vaza mare intr-un colt, de exemplu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tavanul: neaparat alb.
Fugiti de culorile tari pentru pereti si tavan in apartamentele de bloc. Spatiile la bloc sint mult prea mici pentru asta.
Asta as face eu, desigur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, pe eLady, ANCA!
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
kalua
post Sep 7 2007, 09:22 AM
Post #56

Musafir

Tavanul mai inchis la culoare decat peretii face camera mai scunda. Asa ceva este recomandat numai la incaperile foarte inalte.
Eu zic ca oranjul ar merge la pereti, dar foarte, foarte pal.

+Quote Post
ancaurn
post Sep 7 2007, 07:13 PM
Post #57

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: baia mare
Member No.: 2,172

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Multumesc Maat si Kalua pentru raspunsurile promte. Chiar m-au ajutat. Nu ma gandisem pana acum ca tavanul mai inchis decat peretii il voi simti apasandu-mi creierii dar... ce mai, aveti dreptate. Tavanul ramane alb!!! Pentru pereti cred ca voi merge pe culoarea untului, eventual o caisa foarte foarte pala si voi folosi accente oranje si rosii. Ce ziceti?
Merci mult, mult de tot.

Poate pun si niste poze cand e gata, sa vedeti ce a iesit.

+Quote Post
kalua
post Sep 7 2007, 07:44 PM
Post #58

Musafir

Neaparat sa ne pui poze, le asteptam cu nerabdare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Sep 7 2007, 10:08 PM
Post #59

Musafir

O alta sugestie ar fi vopsea nunata cognac, foarte deschis. Neaparat tavanul alb, pentru a mari spatiul.

+Quote Post
Diana.
post Sep 7 2007, 10:57 PM
Post #60

Fondator eLady.ro

Te asteptam cu poze... si daca ti-am putut fi si noi de ajutor, ne bucuram!

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 08:36 PM