![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place, culorile sunt cam tari, dar asezate cu bun gust. Mi-ar placea asa un living. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place, pcamanca. Si-mi aduce aminte de perioada mea alb-negru-crom cu detalii rosii, pana si bucataria am avut-o asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
E frumos si e in...moda combinatia rosu-wenge ( eu parca wengw am vazut , nu negru). E putin cam fortat si cam prea bine cautat totul ( pana si lumanarile si cartile sunt ... de acolo). Mi-ar place daca ai mai arunca pe ici pe colo ceva bej, sa mai indulceasca si sa mai inmoaie.
Plantele ( adik aranjamentul) imi plac foarte mult , mai ales ca au si putin verde care mai sparge din combinatie. Se pare ca e natural si asta e foarte frumos! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 2-October 07 Member No.: 2,340 ![]() |
multumesc de aprecieri,fetelor....irinica,saru`mana de ideea cu ceva bej ca sa mai sparg din simetrie:)...lumanarile,da..au fost cautate mult:)...dar cartile le am de acuma 12 ani,cand eram la liceu si corespondam cu o editura...nu m-am gandit atunci ca imi vor veni perfect in casuta mea:)....multam din toata inima de aprecieri si idei , astept si alte sugestii ca sa imbunatatesc imaginea camerei....pupici...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi place si mie la nebunie! rosu si negru, mama ce combinatie superba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si canapeaua de piele e dementiala!! trebuie sa ne apucam si noi.. insa nu putem avea piele, ca avem matza.. si pe astea deja le-a facut praf. ce mai.. nota 11+! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa stapaniti casa sanatosi! aaa, dar bucataria cum e? pastreaza aceeasi linie? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
la mine baia este bleo... un bleo marin care face ape- ape mai inchis in partea de jos, brau cu delfinasi, si inca un bleo foarte deschis in partea de sus...este exact ca un peisaj marin... bleoul de culoare marii, apoi delfinii care sar din apa si sus cerul bleo..se vede superb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
in camere am asa: living - bleo deschis...foarte deschis...aproape alb (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dormitoarele albe, holul vernil tot asa..foarte foarte deshchis...iar bucataria..va fi un crem-verniltot asa mai inchis jos, poi brau si sus mai deschis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
timisoara |
![]()
|
Musafir ![]() |
ceau,
am si eu o intrebare...gresia gri cu ce culori ar merge.....am gresie gri in sufragerie si vreau sa imi fac 2 pereti de o culoare si 2 pereti si tavanul de alta culoare.....ce sfaturi mi-ati da? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
pai tavanul alb, 2 pereti tot albi si 2 pereti un bleo nu foarte deschis, dar nici albastru...
albul da impresia de lumina, spatiu, iar bleoul este o culoare care iti da senzatia de liniste, confort.... acum depinde si ce culori iti plac tie, de mobila, de spatiu, de cat de mari sunt ferestrele... poti opta si pentru o culoare mai inchisa daca ai camera mare si e foarte luminoasa. |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt putin cam supi,nu au iesit culorle chiar asa cum vroiam.In living a iesit un portocaliu aprins(cam asa ca si al lui Fanny)desi eu vroiam ceva mai pal.Tavanul este un portocaliu mai deschis,asa as fi vrut si peretii.Pe paleta nu parea asa tare.Off...cred ca o sa fiu toata ziua nervoasa,parca turbez cand deschid usa casei.si pe exterior noi am ales un caramiziu care defapt a iesit roz mai inchis.E frumoasa culoarea,dar noi altceva ne doream.Mor de ciuda (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi pare rau, Ice_qween. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu se mai poate face nimic?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:54 PM |
|