IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Culori in casa mea...
irinica
post Oct 14 2007, 07:52 AM
Post #81

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Ice_ gween nu cred ca trebuie sa disperi. Daca inainte de renovarea aceasta peretii au fost varuiti in alb si voi ati locuit acolo, se poate sa fie o chestie de obisnuinta, adica va mai dura cateva saptamani pana va veti obisnui cu schimbarea. Nu stiu daca ati preparat voi culorile sau le-ati ales de pe paleta, de obicei cele de pe paleta ies foarte bine.

Sa va bucurati in noua voastra casa!
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 14 2007, 10:53 AM
Post #82

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ice_gween in timp se mai atenueaza culorile asa ca nu mai fii suparata.

+Quote Post
Ice_qween
post Oct 14 2007, 10:12 PM
Post #83

Musafir

Noi nu am locuit acolo,casa este noua,iar culorile le-am ales de pe paleta.Muncitorii au dat putin pe perete inainte ca sa vedem daca e ok si eu am zis ca e prea strident,dar ei au zis ca se mai deschide dupa,dar s-a inchis in loc sa se deschida.Nu stiu daca le spun acum ca nu imi place mai pot face alta culoare.Asa arata bine in combinatie cu tavanul care e alta nuanta,dar nu ma vad traind cu asa o culoare :S.Sper sa ma obisnuiesc :|

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 14 2007, 10:26 PM
Post #84

V.I.P.

Poti incerca n-ai ce pierde daca nu-ti place le spui si gata sa se straduie sa faca asa cum ati vrut voi. Acum ce sa zic ei de abia asteapta ca tu sa nu comentezi nimic sa plece si gata chiar daca nu esti multumit ei si-au lua banii si au plecat.Unii mizeaza pe bunul tau simt si profita de asta.Am patit-o si noi cu mesterii de i-am zis sotului meu ca 5 ani de zile nu mai vreau picior de mester in casa, asa ne-am evervat ca nu si-au facut treaba ca lumea.

+Quote Post
Ice_qween
post Oct 14 2007, 11:10 PM
Post #85

Musafir

O sa incerc,ca tocmai de asta s-a ajuns aici...ca mi-a fost jena sa ii deranjez,dar in fond ei pt asta sunt platiti si eu o sa stau in casa,nu ei.Si mie mi-e groaza de ei,nu fac calumea,mereu trag chiulul si tot cer bani.

+Quote Post
Fanny
post Oct 15 2007, 01:04 PM
Post #86

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

atata timp cat voi platiti, ei trebuie sa va satisfaca cerintele. poti eventual sa te sfatuiesti cu un profesionist daca o nuanta mai deschisa peste cea de acum ar arata bine. n-o sa moara muncitorii daca mai dau o mana de vopsea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 15 2007, 03:48 PM
Post #87

V.I.P.

Acum e momentul pana nu pleaca apoi tre sa chemi altii alta distractie. E jale cu meseriasii astia stiu sa ceara bani cu carul da' cand e vorba de calitate acolo nu mai stiu sa execute.

+Quote Post
Ice_qween
post Oct 15 2007, 08:58 PM
Post #88

Musafir

Mersi de raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Maine o sa trec pe la casa sa vb,poate rezolv ceva.Pe muncitori astia nu noi i-am angajat,noi am cumparat casa practic inainte sa fie ridicata.Si zugravii sunt de la firma care construieste casele.Eu nici nu ii cunosc,doar pe electrician si pe sef.Va spun maine ce am rezolvat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .Bye

+Quote Post
Cleo
post Oct 16 2007, 07:34 PM
Post #89

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si eu am patit-o anul asta cu culorile desi am luat aceeasi marca de-acum 3 ani cand a iesit exact ce-am ales.
Anul asta dormitorul a iesit portocaliul meu caisiu mult mai aprins decat ce-am ales pe hartie, insa am lasat tavanul alb, am pus parchet flotant maron-roscat deci inchis la culoare iar sotul meu a facut o galerie la culoare cu parchetul. Restul ... usile si tocurile usilor sunt albe si per total e dragut.

In baie alesesem un verde praz, mar crud, ceva pe-acolo, oricum tare frumusel pe hartie, combinam totul cu accesoriile albe. Am dat o mana de var alb si ne placea cum arata dar mi-am zis ca hai sa incerc cu verdele daca tot l-am luat. Si incep (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si cu cat dadeam cu atat incepea sa ma doara capul mai tare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am zugravit 2 pereti, am cazut de comul acord cu omul meu c-arata ca naiba asa ca ne-am hotarat sa dam iar alb (l-am lasat pe dragutul meu sa-mi stearga creatia verzulie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
Acum am o baie de un alb imaculat, gresia are oaresce irizatii gri-galbui foarte foarte pale deci predomina albul. Am sa iau presuri bleu si perdelele de dus ceva cu alb si bleu ...pfuuu

mai avem de facut livingul dar nu-i nici o graba. Acolo insa fiind la subsol si geamurile micute las peretii albi desi nu ma omor dupa culoarea asta pe pereti. Sunt atatea culori superbe si eu trebuie sa ma multumesc cu alb? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Ice_qween
post Oct 18 2007, 10:03 PM
Post #90

Musafir

Am vb si au spus ca noi am ales culoarea de pe paleta si daca vrem altceva trebuie sa platim din nou manopera si vopseaua pt living si se ajunge la 400 euro.Nu stim ce sa facem,ne mai gandim.Am facut astazi cateva poze,le-as pune sa va dati si voi cu parerea,dar nu stiu cum se pun :|

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 03:31 PM