![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Da?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) nu stiam ca nu are miros... asta a mea miroase a benzina sau ceva de genul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
nu imi place deloc vaselina aia , e foarte grasa si nu ajuta la nimic, eu am avut intr-o cutiuta verde de metal , nu are nici un miros ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si eu am buzele uscate si mai am tentinda de ale musca sau rupe pielea aia uscata pana la sange ... si trebuie tot timpul sa folosesc ceva ... imi place stugurelul nivea , cel verde deschis e REPAIR si cel albastru ESSENSIAL si le folosesc alternativ , dar mai mult cel albastru ... imi place , iti face buzele misto ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
nu imi place deloc vaselina aia , e foarte grasa si nu ajuta la nimic, eu am avut intr-o cutiuta verde de metal , nu are nici un miros ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si eu am buzele uscate si mai am tentinda de ale musca sau rupe pielea aia uscata pana la sange ... si trebuie tot timpul sa folosesc ceva ... imi place stugurelul nivea , cel verde deschis e REPAIR si cel albastru ESSENSIAL si le folosesc alternativ , dar mai mult cel albastru ... imi place , iti face buzele misto ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe mine NIVEA m-a dezamagit rau!!! Eu de la Skinoren mi-am distrus buzele, mereu sunt crapate si imi rup pielita pana la sange (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am descoperit o crema de galbenele (expirata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) prin dulapuri si o folosesc noaptea (cam de 2 luni) si dimineata imi cad toate cojitele si lasa buzele extrem de fine.....problema e ca ziua nu am cu ce sa ma dau (doar cu rujuri sau gloss, dar nu ajuta cu nimic) si pana seara iar sunt varza!!!! Mi-am comandat niste produse naturiste....balsam de buze cu ulei de jojoba si Shea Butter cica ar trebui sa fie bun.....abia astept sa vad! ( (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am mai luat si ceva pt volum....daca tot era pe acolo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
geoo, incearca strugurelul de la klorane. imi place mult. si nu se usuca pe buze. e in jur de 20 de ron. eu il iau din sensi blu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pe mine NIVEA m-a dezamagit rau!!! Eu de la Skinoren mi-am distrus buzele, mereu sunt crapate si imi rup pielita pana la sange (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am descoperit o crema de galbenele (expirata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) prin dulapuri si o folosesc noaptea (cam de 2 luni) si dimineata imi cad toate cojitele si lasa buzele extrem de fine.....problema e ca ziua nu am cu ce sa ma dau (doar cu rujuri sau gloss, dar nu ajuta cu nimic) si pana seara iar sunt varza!!!! Mi-am comandat niste produse naturiste....balsam de buze cu ulei de jojoba si Shea Butter cica ar trebui sa fie bun.....abia astept sa vad! ( (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am mai luat si ceva pt volum....daca tot era pe acolo (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) de ce te dezamagit NIVEA? mie imi place cel albastru inchis foarte mult, e foarte gras si il folosesc tot timpul , nu folosesc altceva doar ala si ma dau de foarte multe ori pe zi cu el ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
apropo de nivea, mi-am luat si eu cu pepene galben. se pastreaza pe buze noaptea, dar imi lasa impresia de graaaas. si nu e o senzatie prea placuta dimineata.. pe cealalta parte, ziua - se duce imediat..
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
geoo, incearca strugurelul de la klorane. imi place mult. si nu se usuca pe buze. e in jur de 20 de ron. eu il iau din sensi blu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sincer nu am incercat nimic decat la ce am vazut reclama la tv sau de pe la avon.....dar m-au dezamagit, nu spun ca nu functioneaza pt altii, dar pt conditia buzelor mele, nu fac nimic! Cred ca daca cele care trebuie sa-mi vina nu fac fata, am sa incerc si klorane! flavy, cred ca buzele mele sunt intr-un stadiu prea avansat de degradare sa mai poata face nivea ceva.....si eu tot pe cel albastru il am si culmea, tot timpul ma dau dar tot coji uscate imi raman pe buze!!!! pt mine nu functioneaza! Cum am mai spus, doar unguentul de galbenele ma mai scapa, dar doar noaptea (efect care ramane cam pana pe la opt seara a doua zi...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
imi pare rau ca nu merge la tine ... si eu am aceasi problema cand le simt putin uscate , le rup imediat si aveam numai pete rosii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar cand ma dau tot timpul cu stugurelul, e ok ... eu nu folosesc ruj deloc , cateodata gloss dar foarte putin , numai strugurel ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
poate iti trebuie ceva mai gras , care sa il folosesti foarte des , si nu lasi buzele sa se usuce deloc , sa te dai tot timpul ... e asa ciudat , fata e foarte grasa si buzele uscate ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cazul meu) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am observat ca de cand nu mai ies din casa nerujata nu mi se mai usuca buzele asa tare. Si am mereu grija cand ma dau cu cremele astea puternice pentru acnee sa nu ating buzele.
flavy2ros..acum am vazut ca esti timisoreanca ...he he |
|
|
![]()
|
|
e asa ciudat , fata e foarte grasa si buzele uscate ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (cazul meu) Eh....shtiu....si cazul meu tot asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Alaltaieri pe langa o lotiune am primit si un ruj hidratant de la Paula's Choice.....se pare ca ma ajuta pe timp de zi! Cel putin azi nu am mai avut probleme! Oricum abia astept si strugulelul ala cu jojoba sper sa scap de orice urma de uscaciune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:09 PM |
|