![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 90 Joined: 18-February 07 From: Timisoara Member No.: 1,215 ![]() |
flavy2ros..acum am vazut ca esti timisoreanca ...he he
[/quote] (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yep ! Eh....shtiu....si cazul meu tot asta e (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Alaltaieri pe langa o lotiune am primit si un ruj hidratant de la Paula's Choice.....se pare ca ma ajuta pe timp de zi! Cel putin azi nu am mai avut probleme! Oricum abia astept si strugulelul ala cu jojoba sper sa scap de orice urma de uscaciune! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) succes ... sper sa te ajute ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
succes ... sper sa te ajute ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) uf...merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 12-December 06 Member No.: 828 ![]() |
nu stiu daca s-a mai scris despre solutia asta, am citit topicul pe fuga.
s-ar putea sa te ajute si vichy nutrilogie pt buze. mai poti incerca balsamul de buze cu unt de shea de la l'occitane. sau crema aceea de galbenele / melkfett (sper ca i-am nimerit numele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Fetelor Carmex-ul l-a incercat cineva?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu nu, dar am auzit ca e mentolat...deci pica din lista mea.
Ultimul Nivea, cel cu fructul-pasiunii ? (parca) mi se pare un pic mai bunut ca celelalte din gama. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
ioannaraluka, l-ai luat? miroase fain? eu numai pentru asta l-as lua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . imi place la nebunie fructul pasiunii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Da, miroase fain si are gust bun. Si eu de asta iau tot ce apare la Nivea de fructe, cred ca am colectie. Scrie pe el ca da o nuanta movulie buzelor, dar la mine e insesizabila.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu nu, dar am auzit ca e mentolat...deci pica din lista mea. Ultimul Nivea, cel cu fructul-pasiunii ? (parca) mi se pare un pic mai bunut ca celelalte din gama. Intr-adevar e mentolat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) insa se spune ca in SUA este numarul 1... Nivea mie nu-mi foloseste la nimic.Mirosul ma lasa rece pentru ca nu pentru asta il iau.Normal ca si asta conteaza dar nu asa de mult. Deci...mai cautam si la asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am inceput sa folosesc helena rubistein-lip sculptor, eu de obicei nu ma dau cu ruj, foarte rar cu gloss si tot timpul aveam buzele crapate asa ca sunt f multumita de el, vara mai folosesc un stick incolor cu factor de protectie de la piz buin pe care il gasesc in farmacii.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 5-April 07 From: bucuresti Member No.: 1,441 ![]() |
Salutare!
Eu de vreo 2 ani folosesc numai neutrogena balsam, si e super, pentru mine e cel mai bun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 01:50 PM |
|