IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Buze crapate
MonicutzaB
post Apr 5 2007, 02:09 PM
Post #61

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

eu am acum 8 Hour Cream Lip Protectant Stick de la Elizabeth Arden pe care l-am ales pt ca e pe baza de vaselina. sunt f multumita plus ca nu mai trebuie sa car borcanul de vaselina dupa mine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) are si SPF 15. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) sunt curioasa sa incerc si variantele colorate. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Nov 16 2008, 03:26 PM
Post #62

Musafir

De mai bine de 2 sapt folosesc asta (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine021-1.jpg)
e super , imi simt buzele asa de hidratate si de soft e o minunatie si cand ma gandesc ca l am luat doar pt miros.

+Quote Post
MadutZ15
post Nov 16 2008, 03:38 PM
Post #63

Musafir

eu folosesc de la oriflame.
acesta (IMG:http://img282.rockyou.com/imagehost/13/13924/13924898/13924898_aecbb0db1226842677_m.jpg)

+Quote Post
kalua
post Nov 16 2008, 04:34 PM
Post #64

Musafir

Eu am acum
(IMG:http://www.lather.com/ProdImages/treatment_lipcondbalm.jpg)
dar in forma de ruj

si
(IMG:http://www.sephora.com/assets/dyn/product/P104340/P104340_hero.jpg)

Imi plac amandoua pentru ca raman foarte mult timp pe buze, au o textura placuta si, partea cea mai importanta, ingrijesc buzele foarte bine.
La serviciu, cand ma mai dau cu ruj, aplic pe deasupra balsam si gata.

+Quote Post
walpurgik
post Nov 16 2008, 11:26 PM
Post #65

Musafir

Eu nu ma pot desparti de Carmex. Sunt cativa ani de cand il folosesc si mai nou nu-mi mai trebuie nici gloss. E ca si ceara, asa ca cel prezentat de Kalua.

Acum am cutiuta ca-i traditionala, dar varianta in tub cu SPF si-a probat eficacitatea asta iarna in desert si am fost singura din trupa care n-am avut rani pe la bot.

+Quote Post
Cleo
post Nov 17 2008, 12:01 AM
Post #66

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

eu cu cera lip de la La Roche Posay- e intr-un tubulet, deci strugurel- crema
si lip balmul de la sephora care e si mentolat pe langa proprietatile reparatoare.
Amandoua sint bune, doar ca eu imi doresc un strugurel cu care sa ma dau o data pe zi si sa am buzele catifelate.
Clar nu exista! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 17 2008, 12:30 AM
Post #67

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

eu foloseam lip balmul de la sephora pana am citit pe beautypedia ca nu-i bun pt ca are menta care irita (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) , l-am pus deoparte si vreau sa-mi iau altceva de la burt's bees recomandat de Paula. totusi ma tenteaza si balsamul de buze de la caudalie si cel de la l'occitane (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . poate pt ca-s frantuzesti (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cleo
post Nov 17 2008, 12:37 AM
Post #68

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

dupa recomandarea ta hotarata l-am luat bebe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa nu ma irita deloc, e ok.
Nu-mi place prezentarea insa, ca o cutiuta de crema, eu iau cu un betisor din acela cu vata, sa-l pastrez cat de cat steril. I-am dat odata si copilului si nu i-a placut mi-a spus ca ustura asa ca l-am sters urgent.

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 17 2008, 02:36 AM
Post #69

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

pai si mie pare sa-mi faca f bine cleo (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , nu ma irita deloc desi simt buzele mentolate la inceput. eu sunt la a 2 cutiuta (prima cred ca m-a tinut aproape 1 an desi ma dadeam zilnic) si probabil ca o sa il mai folosesc dar (stiu ca e o afirmatie superficiala cand ceva iti face bine) m-am cam plictisit de el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Nov 17 2008, 07:56 PM
Post #70

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Eu am si Carmex si Palmer's, parca primul e mai bun, dar tot caut.
Ce mi-a mai placut: Bourjois Gloss Baume Ensoleillé, atata ca nu prea cred ca face fata iarna.
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/baumesoleilgd.jpg)

+Quote Post

11 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM