IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Buze crapate
angeldust
post Nov 17 2008, 08:00 PM
Post #71

Musafir

De unde cumparati Carmexul asta domle? Din farmacie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ioannaraluka
post Nov 17 2008, 08:04 PM
Post #72

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Acuma vad ca anul trecut nici nu ma gandeam sa-l incerc, credeam ca ma omoara gustul mentolat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum imi imaginam cu totul altceva.
Eu l-am luat din Cora.

+Quote Post
walpurgik
post Nov 17 2008, 09:01 PM
Post #73

Musafir

Helpnet. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
happyCat
post Nov 18 2008, 12:09 PM
Post #74

Musafir

Pentru mine cel mai bun pana acum a fost Elizabeth Arden 8 hour lip balm. Imi place ca e unsuros bine.
Cel de la Palmer's parca e mai uscat, asa, cred ca o sa il arunc.

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Nov 18 2008, 02:05 PM
Post #75

Membru de Onoare

Member No.: 265

Si eu am o problema serioasa cu buzele in ultima perioada. Le am crapate mai mereu. Acum folosesc banalul unguent de galbenele si e mai ok insa nu mi se pare exceptional.
Cleo si eu vreau sa ma dau o data si bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) insa pana acum n-am gasit ceva de genul asta. Angel am inteles ca se gaseste in farmacii carmex-ul asta atat de laudat (citisem pe undeva ca il foloseste Anjelina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Si eu vreau sa-l incerc de mult timp dar am tot amanat. Cica e foarte mentolat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca il gasesc, il iau si revin cu amanunte gen pret, miros, gust samd.

+Quote Post
LostWhispers
post Dec 4 2008, 05:53 PM
Post #76

Musafir

Mi am comandat si eu balsamul de la l occitane (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/042065307011.jpg)

abia astept sa vina (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , sapt viitoare vreau sa iau si carmexul si cu asta gata un an nu mi mai iau ca stocul e facut.

+Quote Post
kalua
post Dec 4 2008, 06:13 PM
Post #77

Musafir

Eu cu asta de la Occitane ma dau si peste ruj si tine si rujul mult mai mult pe buze.

+Quote Post
ioannaraluka
post Dec 4 2008, 06:16 PM
Post #78

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ca sa fie colectia completa, am mai luat doua balsamuri de buze: Lush - Let Them Eat Cake si Nivea Light Kiss.
Primul e cel mai aproape de 10 cu steluta (miros yummy, textura cam moale, dar nu ma deranjeaza, in plus se vede f discret), sa vedem la ger mare cum se comporta, al doilea e bun, dar parca ma pisca putin buzele de la el (e un pic albicios, miroase a nufar parca).

+Quote Post
angeldust
post Dec 4 2008, 07:50 PM
Post #79

Musafir

Mi-am luat si eu Carmex, dar nu ma da pe spate, ma dau de 3 zile intr-una cu el si tot am coji pe buze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Dec 4 2008, 09:03 PM
Post #80

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Angel daca ai deja coji facute trebuie sa le cureti pe astea si apoi sa aplici balsamul de buze. Freaca-le putin cu periuta de dinti apoi da cu niste crema de galbenele si abia pe urma cu carmex.
Mie imi placeau mult si balsamurile de buze de la plafar, firma parca se numeste TIS.
Momentan vaselina e de baza, cu produse gen balsam de la sephora/ nivea/ blistex dau doar pt intretinere.

+Quote Post

11 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th July 2025 - 05:37 AM