IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Buze crapate
Ciresica
post Dec 14 2005, 12:55 AM
Post #1

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

mai fetelor, voi ce faceti cu buzele voastre pe frigul asta? ce folositi si este intr-adevar eficient?
eu am un strugurel de la avon si unul de la nivea, dar parca nu fac fata.  (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si buzele mele arata asa de urate cand se usuca si se jupoaie + ca ma ustura.  :'(
ati folosit vreuna neutrogena, ictyane?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
11 Pages V  « < 8 9 10 11 >  
Start new topic
Replies (90 - 99)
Diana.
post Aug 5 2009, 02:38 PM
Post #91

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am unul - nici nu stiu ce marca e- cu aroma de cocos. Imi place tare.

+Quote Post
Ciresica
post Aug 5 2009, 06:54 PM
Post #92

V.I.P.

Am aflat intre timp ca nu se mai face Klorane. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am reusit sa mai gasesc unul la Centrofarm, expira in 2010. Dupa mai vad ce mai incerc.

+Quote Post
Diana.
post Aug 5 2009, 06:59 PM
Post #93

Fondator eLady.ro

De ce nu se mai fabrica?! Oare lipsa de cerere sau ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Ciresica
post Aug 5 2009, 11:55 PM
Post #94

V.I.P.

Nu stiu. Tipa de la Centrofarm a vorbit la producator si mi-a zis ca nu se mai face. Mie sincer mi s-a parut cel mai bun balsam de buze din cate am incercat (Nivea, Lancome, Herbology...). Nu cred ca eram singura multumita de el. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Ereshkigal
post Sep 3 2009, 02:19 PM
Post #95

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,622

A incercat cineva balsamurile de buze de la Herbosophy, am vazut ca aveau spf +20, ceea ce e bine.

Eu il folosesc pe cel de la Tis cu aroma de fructe fiindca si coloreaza discret, e ieftin si mai bun decat 80% din balsamurile de pe piata. Spun in cunostinta de cauza fiindca am incercat nivea (cred ca mi-a scapat cel cu passion fruit si cele sclipicioase care ma enerveaza), garnier (cel verde), neutorogena, avene si acestea lasa un film pe buze ce da o senzatie de discomfort uneori.
De buze uscate mai poti scapa si cu vaselina, crema de galbenele, miere, ulei de masline.

+Quote Post
Ciresica
post Sep 3 2009, 10:39 PM
Post #96

V.I.P.

Eu mi-am luat de la Herbosophy si e ok pe buze, e un pic albicios la inceput, dar apoi e ok. Problema mare este ambalajul. Nu stiu daca am eu ghinion sau e prost. Am folosit cam 2 mm din produs si deja tubuletul de plastic e crapat rau, sta sa se rupa in bucati. Si cand rotesc sa scot batonul, merge in gol de cateva ori... Nu cred ca reusesc sa-l termin vreodata, probabil o sa-l arunc.

+Quote Post
Ereshkigal
post Sep 5 2009, 12:50 PM
Post #97

Contaminat
*

Member No.: 6,622

Am vazut balsamul de buze pe rosu de la garnier si mi-a facut discret cu ochiul, l-a avut cineva? Fiindca daca e cumva chiar si usor "sclipitor" si culoarea e prea accentuata nu are sens sa-l cumpar si sa putrezeasca pe etajera.

+Quote Post
bubumeli
post Sep 8 2009, 10:38 PM
Post #98

Contaminat
*

Member No.: 7,131

buna.sunt noua pe aici si inca nu prea ma descurc....in fine....eu folosesc crema de galbenele.este foarte buna!deasemena si pt iritatii de la lama(in cazul celor ca ne epilam cu bigul)eu sunt bruneta si ma irit foarte tare,dar acum imi dau cu crema de galbenele si nu mai am treaba.asa am descoperit ca e buna si pentru buze...m am dat dupa ce mi am luat mustata cu ceara ....

+Quote Post
Diana.
post Oct 26 2009, 03:22 PM
Post #99

Fondator eLady.ro

Am incercat azi balsamul de buze de la Bioderma. E misto, mi-a placut. Chiar da o senzatie faina.

+Quote Post
Bia
post Oct 26 2009, 03:26 PM
Post #100

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Cat costa Di? Eu am niste buze de vreo 2 saptamani groaznice. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

+Quote Post

11 Pages V  « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 01:42 PM