![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Sa va ajute Dumnezeu! Sa fie cum vreti voi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
saru mana la fel! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
sunt aici iubire!
dragul meu maine va fi o zi grea... o sa scriu scurt ca stii bine ca in perioada asta am fost in goana. maine va fi ziua in care vom face un pas mare spre viitor! maine va fi una din zilele noastre cele mai important! si va avea o dubla semnificatie... te iubesc scumpul meu! te iubesc si orice s ar intampla voi fi mereu,mereu langa tine! bafta noua scumpul meu vis,draga mea iubire! vom trece si prin asta,amandoi,tinundu ne de mana si stiu ca av fi bine. trebuie sa se intample asa si asa va fi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
cat de frumos poti scrie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc,draga katy!
NU am mai scris demult.Rusinica.... O sa revin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Multumesc,draga katy! NU am mai scris demult.Rusinica.... O sa revin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) cand? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) imi face placere sa te citesc . |
|
|
![]()
|
|
Pai...trebuie sa am dispozitia necesara...si u n pic de timp....Acum ne e bine,acum suntem amandoi..acum suntem aproape de "vis"...
Inca un pic si vom fi Noi..... |
|
|
![]()
|
|
Revin...
Am simtit dragaul meu vis,cum in fiecare clipa ai fost langa mine. In fiecare moment in acre ma ras sau am plans,tu ai fost aici...eu am fost acolo...A fost mai mult decat credeam vreodata ca va fi...Dar este in continuare si este din ce in ce mai bine. Acum...suntem aproape...acum...pana al tine ajung mai repede decat in cealalta parte a orasului... Acum,asa cum se intampla de fiecare data,vreau mai mult. La inceput,vroiam doar sa te cunosc...sa stiu ca existi... Apoi,am vrut sa te intalnesc...sa te ating... Dupa aceea,am vrut sa te reintalnesc... Mai apoi,am vrut sa te am doar pentru mine... Dupa ce te-am avut doar pentru mine si am ajuns atat de aproape.... Vreau sa fim numai noi,mereu impreuna... Inca 2 pasi..... Vor veni si ei la timpul lor...pana atunci,Dragul meu Vis,hai sa ne luam de mana si sa zburam spre NOI.... |
|
|
![]()
|
|
As vrea mai mult decat ca niciodata sa pot eu sa hotarasc ce va urma.As vrea sa fiu eu cea care trebuie sa decida...
Simt cum prind "raza de soare" si incep sa simt caldura...din ce in ce mai multe caldura! Caldura sufletului ce il doresc langa mine....pentru mine... Mi-ar placea sa te am in brate iubire...as vrea sa inchid ochii si sa apari...din ceata care ma inconjoara si sa ma alinti... E usor acum...dar e din ce in ce mai greu... Trebuie sa fim noi....numai noi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:10 AM |
|