![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok langosii [.....] ambele variante se prajesc in mult ulei cate 2-3 minute pe fiecare parte si se mananca fierbinti cleoooooo TE OMOR. de un an de zile incerc sa rezist sa nu mananc merdenele si gogosi/langosi. si am rezistat pana acuma. ce-mi faaaaciiii ca ploo in guraaaaaaa ce-mi facusi! am noroc ca-n weekendul asta sunt in plimbare si in cursul saptamanii am de munca ca la nebuni si ajung noaptea acasa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
catch me if you can (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
mai bine vii sa bem o bere, cockteil, cafea ... intentiile agresive fac riduri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si pe urma don Giuseppe ne huiduie cand ne-om 'prezanta' la preselectie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
las bre ca daca vin la tine mananc numa langosi si ma fac cat casa. n-ar fi prea rau, ca kilele mele se pun cu mici exceptii pe unde trebuie (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ok tu mananci si io beau (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) si pot sa si vorghesc vrute si nevrute ca tu tot ai gura plina for a reply (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
in alta ordine cine-o incerca kurtosul sa puna aci o poza sa facem niste comparezon va rog (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Arata super si reteta suna bine acuma tre sa caut cilindru ala de lemn si cand ne-om duce la Poiana Tapului la gradina acolo sa incerc.
O sa try unul la rotisor cand fac rost de forma sa vad ce iese. Si mie mi-ai facut o pofta de cand i-am vazut in poza cealata. Apai Cleo esti maestra in dulciuri. |
|
|
![]()
|
|
Arata super si reteta suna bine acuma tre sa caut cilindru ala de lemn si cand ne-om duce la Poiana Tapului la gradina acolo sa incerc. O sa try unul la rotisor cand fac rost de forma sa vad ce iese. Si mie mi-ai facut o pofta de cand i-am vazut in poza cealata. Apai Cleo esti maestra in dulciuri. n-avem mutrita de-aia care bate din gene sfios ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am fost la niste prieteni in SUA si pt ca tot venea mama din tara i-am spus sa-mi aduca pt ei o forma de-asta. De regula forma vine insotita de reteta insa aici de unde de neunde kurtosul se prajea in mult ulei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... cred c-au incurcat etichetele altfel io numesc aia blasfemie |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E cam 3 dimineata si foamea roade insidios prin stomacul meu, insa in loc sa te declar inamicul public numarul 1 o sa ma autoproclam fan al artei tale gastronomice. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si unde se gaseste Cleo in tara forma de kurtos. Eu nu m-am uitat pana acum da un hint mi-ar prinde bine inainte sa ma apuc sa-mi caut.Eu am crezut ca l-ai luat de acolo.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Cleo, eu nu mai intru pe aici ca instantaneu mi se face foame si pofta de dulce. Nu mai ma joc nene.(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Misssn, pe la voi prin Poiana nu-s din astia cu kurtos? Ai putea sa mergi la ei si sa-i intrebi mai multe detalii. |
|
|
![]()
|
|
Sunt uite ca nu m-am gandit da sa nu-ti spun cat de satula sunt de Poiana doar la ski mai mergem si rareori vara.Cei care nu merg prea des sunt dornici de ea, da noi (eu si al meu sot)care am mers din copilarie si apoi de multe ori pana acum nu prea am nici o tragere sa mai merg. Cand o sa ajung o sa intreb.
Da apropo de kurtos sa stii ca la Bran langa castel am mancat unul mai bun decat in Poiana. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:38 PM |
|