IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

45 Pages V  « < 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Desert mai simplu sau mai dificil de preparat, Retete de prajituri: torturi, inghetata, tarte, creme, mousse, placint
Master of Norule...
post Nov 5 2007, 02:02 PM
Post #166


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Draga Cleo si eu care ziceam ca nu mai fac dulce ca sunt cam mude si uite ca acusi mi-ai dat o idee.
Ce bine arata.Trimi-te cateva si pe mail (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Apa flori de portocal e ca si chimenul in cruce nexam in Romania. Sper ca merge si fara.
Cred ca o sa le fac cu nuci ca dupa martipan nu ma dau in vant daca au gust de martipan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 5 2007, 04:58 PM
Post #167


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



m-ati blocat cu martipanul.
Nu l-am folosit niciodata iar in combinatii gata cumparate (vezi ciocolata Mozart) imi place.

Deci nu pot sa confirm sau infirm ca seamana cu martipanul (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 6 2007, 12:35 AM
Post #168


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Desi migdalele imi plac, martipanul (IMG:style_emoticons/default/nono.gif) .Am mancat o data prea multa cioco cu martipan si de atunci sa nu-l mai vad.
La baza lui sunt migdalele de aceea a venit intrebarea.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
ioannaraluka
post Nov 6 2007, 12:57 PM
Post #169


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,334
Joined: 13-December 05
From: D Street
Member No.: 96



Cleo, buturuga ca buturuga, dar reteta de pancakes.... (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)
Ce sa zic, mie nu-mi prea placeau clatitele normale, dar astea...in fiecare saptamana fac, cel putin o data.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 7 2007, 02:35 AM
Post #170


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(ioannaraluka @ Nov 6 2007, 05:57 AM) *
Cleo, buturuga ca buturuga, dar reteta de pancakes.... (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif)
Ce sa zic, mie nu-mi prea placeau clatitele normale, dar astea...in fiecare saptamana fac, cel putin o data.


(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cool!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 12 2007, 12:57 AM
Post #171





Musafir






Crema After Eight

1 plic budinca (de care vreti: vanilie sau ciocolata)
300 ml frisca lichida neindulcita
200 g After Eight
lapte (pentru budinca)
zahar (pentru budinca)

Se fierbe budinca si se lasa la racit. 100 ml frisca se infierbanta si se topeste ciocolata in ea. Se lasa la racit. Cand budinca si frisca cu ciocolata sunt reci (dar trebuie sa fie bine racite) se amesteca. Restul de frisca se bate bine si se adauga si ea cremei. Se pune in pahare sau boluri mici si se lasa peste noapte la frigider (altfel este ca un sos si nu crema). Se paote decora cu cate-un After Eight si o frunza de menta, vara cu o capsuna, un mot de frisca.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 2 2007, 11:25 AM
Post #172


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Salam de biscuiti
3 oua
200-250g zahar pudra (merge si tos) depinde cat de dulce va place
2 linguri cacao sau m. mult
400-500g biscuiti
1 pumn de nuci prajite in cuptor
100-150g unt
rahat
stafide
zahar vanilat
rom
Se fierb pe baie de aburi ouale intregi cu zaharul+zaharul vanilat si cacaua pana se fac ca o smantana. Se lasa la racit apoi se adauga romul dupa gust,apoi se amesteca cu untul.
Se adauga biscuitii, nucile, rahatul maruntite+stafidele daca e prea moale compozitia se mai adauga biscuiti aluatul trebuie sa fie mai tare. Se amesteca bine apoi se pune compozitia pe celofan si se da la frigider.
Eu l-am facut ochiometric asa ca am pus reteta aproximativa s-ar putea sa trebuiasca m. mult de 400g biscuiti.
Zaharul si cacaua se pot adauga m. mult sau m. putin depinde cat de dulce/amar va place.
Data viitoare cand il fac, pun o poza dupa ce l-am facut, ca acum n-am mai apucat, ca l-am mancat.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Meg
post Dec 2 2007, 05:35 PM
Post #173


Membru de Onoare
*******

Group: Editorialist
Posts: 3,877
Joined: 9-December 05
From: Here and There
Member No.: 70



asta cu salamul trebuie incercata.. am facut si eu o data, dar parca nu semana cu ce facea mama acasa.
merci, missin (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Dec 2 2007, 06:24 PM
Post #174





Musafir






Reteta a pus-o si Marbella. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 3 2007, 10:50 AM
Post #175


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Mie mi-a zis-o o prietena si e drept ca n-am dat cautare sa vad daca este.
Meg e tare bun, eu am tot incercat diverse retete si pana la urma m-am lasat pagubasa ca nu mi-a placut nici una, dar asta o sa-l mai fac ca e (IMG:style_emoticons/default/super.gif) .
Go to the top of the page
 
+Quote Post

45 Pages V  « < 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 3rd August 2025 - 12:09 AM