IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

45 Pages V  « < 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Desert mai simplu sau mai dificil de preparat, Retete de prajituri: torturi, inghetata, tarte, creme, mousse, placint
kalua
post May 11 2008, 11:18 PM
Post #226





Musafir






Eu le fac cu aer circulant, am doua tavi si gratarul, deci pot face 3 simultan. Eeei nu-ti ies, de ce sa nu-ti iasa?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 12 2008, 12:10 AM
Post #227


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



de nebune! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
drept e ca de cand cu crema de tartar ( stiu, suna ca naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) n-am mai incercat. Daca-mi ies mai am niste retete mortale cu blat de-asta.

cand aveam fast-foodul numai cu aer circulant coceam si ieseau perfecte toate cele
Acasa cred ca nu nimeresc temperatura pt ca tot ce-am incercat nu prea a iesit

Kari daca fac eu tortul asta cu vreo 2 zile inainte are ceva?
Am musafiri duminica viitoare cu o ocazie oarecare (happy B-day to me) si nu stiu cum sa-mi fac meniul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 12 2008, 12:33 AM
Post #228





Musafir






Mai am un rest in congelator, iti spun maine sau poimaine cum se comporta (daca se mai inmoaie blaturile au ba).

Temperatura in cuptorul cu aer circulant trebuie pusa cam cu 20°C mai putin decat in cuptorul normal.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 12 2008, 08:56 AM
Post #229


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Tot cu un blat asemanator facea mama o prajii cu ness superbuna eu pana acum n-am incercat-o o s-o incerc la un mom dat.
Multam fain Kalua cand o sa apara capsunile noastre o incerc cu capsuni. Astea turcesti/spaniole la noi nu prea au gust asa ca nici nu ma obosesc sa le incerc.
Cleo daca pui aluatul de bezele pe baie de aburi si il bati pana sta bat, sunt mari sanse sa nu ti se tufleasca. Si eu stiu ca bezele se coceau cu usa de la cuptor semideschisa ca sa se usuce bine si inauntru.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 12 2008, 03:49 PM
Post #230


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua sa nu ma uiti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) deja am variat-o in minte si-mi surade tare s-o incerc.

norulet bezelele si mie-mi ies si cuburile de meringue doar le-am pus pe-aici insa blat n-am mai incercat demult am o teama
prajitura cu ness avem si noi una pe-aici si mai e una grozava cu bezele Sarhan Bernardht (asa s-o scrie?) a Marbellei
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post May 12 2008, 03:53 PM
Post #231


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Kalua, tortul ala arata minunat!
E la fel de bun pe cum arata?
Mai bine nu-mi spune. Lasa ca-mi imaginez eu... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 22 2008, 03:48 PM
Post #232


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Azi incercasi kurtos pe sticla, am scris eu ca am gasit pe un site de bucatareala cum se face si am purces la drum. Doar ca drumul cu o iesire eronata, mi s-a adunat jos la baza sticlei. Ideea cu sticla de vin eu am pus de apa minerala la 175 grade e buna, nu se sparge sticla, doar ca eu am infasurat pe sticla unsa cu ulei si mi-a cazut aproape tot aluatul jos. So o sa mai incerc. Ma gandesc nus daca ma gandesc bine daca as baga sticla in tija de la rotisor si sa-i dau drumul la rostisor o merge sau la focul de la cuptor. Acu' am vazut tot pe site-ul cu pricina o gagica a invelit folie de aluminiu peste tuburile de la servetele alea de hartie de bucatarie si cica i-a iesit.
urmatoarea data incerc o lipire cu ulei pe sticla a hartiei de copt si apoi pun kurtosul, si trebuie banda aia ce o insiri pe sticla sa fie destul de lata.
Care aveti idei de improve please share.

This post has been edited by Master of Norules: May 22 2008, 03:51 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 22 2008, 03:53 PM
Post #233





Musafir






Masterule... eu nu-s experta in kurtos, dar ma gandesc, oare iese bine daca pui aluatul pe un roller din ala din lemn cu care se intind foile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Se gasesc de mai multe grosimi. Si lemnul parca e mai sigur decat sticla...imi suna cam periculos sticla aia incinsa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 22 2008, 04:04 PM
Post #234


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Sa stii ca n-are nimic sticla doar e fierbinte, ma gandesc ca cele mai bune sunt sticlele de sampania ca alea sunt facute dintr-o sticla mai groasa.
Da' Happy si eu m-am gandit la sucitor doar ca imi trebuie unul mai grasut si nu asa inalt si fara manere, o sa caut.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 22 2008, 04:08 PM
Post #235





Musafir






Acum m-am uitat si eu pe reteta de Kurtos postata de Cleo, imi ploua in gura deja... dar acolo zice ca nu merge in cuptor, trebuie copt deasupra jarului... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

45 Pages V  « < 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 10:11 AM