![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#226
|
Musafir ![]() |
Eu le fac cu aer circulant, am doua tavi si gratarul, deci pot face 3 simultan. Eeei nu-ti ies, de ce sa nu-ti iasa?
|
|
|
![]()
Post
#227
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
de nebune! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
drept e ca de cand cu crema de tartar ( stiu, suna ca naiba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) n-am mai incercat. Daca-mi ies mai am niste retete mortale cu blat de-asta. cand aveam fast-foodul numai cu aer circulant coceam si ieseau perfecte toate cele Acasa cred ca nu nimeresc temperatura pt ca tot ce-am incercat nu prea a iesit Kari daca fac eu tortul asta cu vreo 2 zile inainte are ceva? Am musafiri duminica viitoare cu o ocazie oarecare (happy B-day to me) si nu stiu cum sa-mi fac meniul |
|
|
kalua |
![]()
Post
#228
|
Musafir ![]() |
Mai am un rest in congelator, iti spun maine sau poimaine cum se comporta (daca se mai inmoaie blaturile au ba).
Temperatura in cuptorul cu aer circulant trebuie pusa cam cu 20°C mai putin decat in cuptorul normal. |
|
|
![]()
Post
#229
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tot cu un blat asemanator facea mama o prajii cu ness superbuna eu pana acum n-am incercat-o o s-o incerc la un mom dat.
Multam fain Kalua cand o sa apara capsunile noastre o incerc cu capsuni. Astea turcesti/spaniole la noi nu prea au gust asa ca nici nu ma obosesc sa le incerc. Cleo daca pui aluatul de bezele pe baie de aburi si il bati pana sta bat, sunt mari sanse sa nu ti se tufleasca. Si eu stiu ca bezele se coceau cu usa de la cuptor semideschisa ca sa se usuce bine si inauntru. |
|
|
![]()
Post
#230
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua sa nu ma uiti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) deja am variat-o in minte si-mi surade tare s-o incerc.
norulet bezelele si mie-mi ies si cuburile de meringue doar le-am pus pe-aici insa blat n-am mai incercat demult am o teama prajitura cu ness avem si noi una pe-aici si mai e una grozava cu bezele Sarhan Bernardht (asa s-o scrie?) a Marbellei |
|
|
![]()
Post
#231
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Kalua, tortul ala arata minunat!
E la fel de bun pe cum arata? Mai bine nu-mi spune. Lasa ca-mi imaginez eu... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]()
Post
#232
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi incercasi kurtos pe sticla, am scris eu ca am gasit pe un site de bucatareala cum se face si am purces la drum. Doar ca drumul cu o iesire eronata, mi s-a adunat jos la baza sticlei. Ideea cu sticla de vin eu am pus de apa minerala la 175 grade e buna, nu se sparge sticla, doar ca eu am infasurat pe sticla unsa cu ulei si mi-a cazut aproape tot aluatul jos. So o sa mai incerc. Ma gandesc nus daca ma gandesc bine daca as baga sticla in tija de la rotisor si sa-i dau drumul la rostisor o merge sau la focul de la cuptor. Acu' am vazut tot pe site-ul cu pricina o gagica a invelit folie de aluminiu peste tuburile de la servetele alea de hartie de bucatarie si cica i-a iesit.
urmatoarea data incerc o lipire cu ulei pe sticla a hartiei de copt si apoi pun kurtosul, si trebuie banda aia ce o insiri pe sticla sa fie destul de lata. Care aveti idei de improve please share. This post has been edited by Master of Norules: May 22 2008, 03:51 PM |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#233
|
Musafir ![]() |
Masterule... eu nu-s experta in kurtos, dar ma gandesc, oare iese bine daca pui aluatul pe un roller din ala din lemn cu care se intind foile (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Se gasesc de mai multe grosimi. Si lemnul parca e mai sigur decat sticla...imi suna cam periculos sticla aia incinsa.
|
|
|
![]()
Post
#234
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa stii ca n-are nimic sticla doar e fierbinte, ma gandesc ca cele mai bune sunt sticlele de sampania ca alea sunt facute dintr-o sticla mai groasa.
Da' Happy si eu m-am gandit la sucitor doar ca imi trebuie unul mai grasut si nu asa inalt si fara manere, o sa caut. |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#235
|
Musafir ![]() |
Acum m-am uitat si eu pe reteta de Kurtos postata de Cleo, imi ploua in gura deja... dar acolo zice ca nu merge in cuptor, trebuie copt deasupra jarului... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 10:11 AM |
|