![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
E prima data cand aflu ca exista ceva care se numeste "rabarbar" . Suna interesant (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ce-i aia rabarbar?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
O planta,folosesti tulpina...am papat si eu praji d-asta si e f. buna...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rubarba sau revent.
(IMG:http://seeds.thompson-morgan.com/pix/m/seeds/8/831.jpg) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rubarba de asta am si eu in gradina (rhubarb), imi place tare, insa nu o pot manca pentru ca e foarte acida, si nu imi face bine la dintii mei sensibili si la stomac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar prajitura lui Teo arata minunat!
Kalua, la muesli-ul ala se mai poate pune coaja de la o portocala si reteta originala era cu Jumbo Oats, adica fulgi de ovaz de aia mari, insa eu numai cu din aia normali am facut si iese f bun. |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La noi ii spune rabarbar (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu am facut si inghetata cu rabarbar. E super-buna! Racoroasa si usoara. Compotul...Nu exista ceva mai bun intr-o zi caniculara. RABARBAR- CLIK |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi in Hr ii spunea rubarbara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
eu am mai acrit ciorba cu ea...de ex ciorba varatica de fasole boabe. prajitura suna bine si arata exceptional. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Am facut azi prajitura cu visine. E usor de facut, cam aceeasi compozitie ca la chec, iar pe deasupra se pun visinile desfacute si deasupra dupa ce se scoate din cuptor putin zahar pudra.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va rog, invatati-ma sa fac cheese cake ca la starbucks! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Ma face sa (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) de placere.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum e, bre, ala? Eu nu-s deloc fan cheese cake (nici familionul), dar am niste retete pe care i le faceam ex-ului. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:24 AM |
|