![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiam eu de ce n-am intrat la topicul asta pana acuma. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Voi, fetelor, de unde ati invatat sa faceti atatea prajituri? Va ies dupa reteta? Eu mancare gatesc destul de bine, dar la prajituri mi se pare chinu' de pe lume. La prajituri, torturi e bine sa respecti retetele (deci trebuie sa lucrezi cu cantar) si cum mai toate retetele de pe forum sunt incercate trebuie numai sa-ti faci curaj si sa te apuci de ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Inafara de asta noi suntem pe-aici daca ai vreo intrebare cand esti in toiul procrearii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, sweetie, un' gasesc cantar de bucatarie ca n-am? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La hypermarket sau...?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se gasesc si acolo. Daca nu, atunci la magazinele cu aparate electrocasnice.
Si un pahar gradat ajuta. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
wal repetitia e mama invataturii.
am fost intrebata daca-mi place sa gatesc. V-ar suprinde daca v-as spune 'nu in mod deosebit' ? Insa la prajituri e alta poveste, chiar imi place sa le fac si probabil placerea-mi creste si de la laudele primite de la degustatori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hahaha deci eu sunt un backup pt kalua si zic si eu: orice intrebare lansati-o si cu drag va dezvaluim tainele cele mai tainice (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) asa-i masurile trebuie respectate insa in timp iti dai seama daca are consistenta care trebuie si eventual mai adaugi lichid sau faina. Vorbesc de retete de pe net altele decat cele puse de noi. Ce scriu e incercat si stiu sigur ca si ce scrie kalua si cred ca si cu retetele de la fetele mai active in bucatarie: forte, marbella, ala, leea e la fel. right? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu as prajituri mult mai des dar colocuitorii mei nu se omoara cu dulcele, mananca o bucata, daca le place din cale-afara poate si a doua si apoi gata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, sweetie, un' gasesc cantar de bucatarie ca n-am? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) La hypermarket sau...? merge si cu cana d'aia gradata de pastic. eu d'aia folosesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo: da, in general eu pun retete pe care le-am incercat... |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu tot cu cana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si pun numai retete incercate.
edit: Pana sa-mi iau cana masuram dupa metoda mamei, o lingura de faina=25gr, o lingura de zahar=30gr. Toate retetele au iesit ok dupa o astfel de masuratoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Are cineva o reteta de crema la cremsnit buna buna vreau si eu un share.
Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Are cineva o reteta de crema la cremsnit buna buna vreau si eu un share. Multumesc. uite o crema faina de la Leea |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc Cleo tre sa fac foile si apoi fac si crema mai spre week-end ca mi-s cam lenesa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:37 AM |
|