![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne bucuram ca mai sunt si persoane care pot aprecia lucrurile astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu habar n-aveam ca exista si rubricutza asta, dar ma bucur c-am descoperit-o. Mai bine mai tarziu decat niciodata.
Si chiar doresc sa-mi exprim parerea despre elady...este primul forum pe care am inceput sa postez constant si pe care ma simt excelent, ca intre prieteni de-o viatza. Ma atasez destul de greu de oameni, dar aici am descoperit numai femei de calitate, iar pe rubricutzele dedicate MM-istelor ma simt de o mie de ori mai sigura, protejata si informata corect decat in fatza unei comisii alcatuite din medici endocrinologi, nutritionisti si psihiatri. Nu pot sa concep o zi fara sa intru pe elady si sa postez ce-am mancat, sa verific ce mai fac fetele din gashca MM-istelor, cu ce retzete savante ne mai rasfatza kalua, cand se va satura leea de ardei copti, cate tone de dulciuri conforme ii trebuie lui blu sa-i treaca depresiile, cauzate pana la urma tot de prea multe dulciuri...dar o iubesc asa depresiva, chiar am trecut la multipli si submultipli de blu, cand vreau sa-mi masor depresiile si i-am promis ca o nasesc cand o fi sa se marite....nu pot sa nu ma minunez de ritmul alert in care slabeste roxanica, cu toate ca-i de invidiat la cate migdale infuleca zilnic, si nu pot sa nu le ridic moralul lui pescarush sau sylvia, cand simt ca au nevoie de o vorba buna. Am slabit cu gashca asta de MM-iste sexy 13, aproape 14kg si sunt sigura ca numai alaturi de ele voi ajunge cu brio acolo unde mi-am propus. Si daca tot am slabit, nu? trebuie sa stiu cu ce sa ma imbrac ca sa arat sexy, plina de viatza si sa fiu o femeie "cosmo", asa cum ma considera nepotul meu. Iar sfaturile fetelor de la rubricutza "ce-am mai cumparat" sau "ce se poarta" imi sunt de mare ajutor. Cand vreau sa ma distrez, le citesc cu placere pe fortelady, angeldust, berbecutza, kitten, divi si alte fete al caror nume nu mi-l amintesc acum, dar care au un farmec aparte si-mi descretzesc fruntea intotdeauna. Pot spune ca sunt un bun somnifer de fiecare data! Domle, aici mi-am pierdut virginitatea la multe, dar cu folos! Imi doresc f mult sa reusim sa ne intalnim o data si sa ne cunoastem mai bine, sau sa stabilim un loc unde sa ne intalnim periodic si sa ne simtim si mai bine impreuna. Va pup pe toate si ii multumesc lui Dzeu ca existati aici, pe elady! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca eu ma emotionez greu dar mesajul asta a fost chiar dragut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ne bucuram si noi tare mult sa te avem printre noi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca tot suntem la ora omagiilor subscriu si eu celor spuse de dr_wise mai sus. Ma numar si eu printre dependentele de elady si de discutiile de aici. Asa ca-ti multumim Diana ca ne-ai dat ocazia sa discutam intr-o forma foarte frumoasa si civilizata. Le multumesc si moderatoarelor care sunt cu ochii pe noi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Un intreg manunchi de multumiri Kaluai pe care o admir si o respect enorm (si de la care incerc sa invat cate putin) pentru felul in care ne ghideaza prin Monti. Eu sunt sigura ca n-as fi slabit 15 kg fara voi...sunt sigura ca daca nu postam zilnic meniul n-as fi avut asemenea rezultate....probabil c-as fi renuntat mult mai usor.
Si ca sa nu sune prea siropos postul meu, ca nu-mi iau adio de la nimeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tineti-o tot asa ca-mi sunteti tare dragi. Sper sa am si eu mai mult timp pe viitor sa scriu la mai multe topicuri. Va pup si weekend placut! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu... eu nu pot sa spun ca desi sint uneori o adevarata scorpie, acum, dupa ce v-am citit, m-am facut moale si balegoasa... si ca va mai pregatim o surpriza mica, o sa fie schimbat si siteul cit de curind, va avea un format mult mai modern, ceva mai multe optiuni, vor fi multe poze de moda... adica va arata altfel, ca acum "moaca" siteului s-a invechit... si io sper din tot sufletul sa va placa in continuare de noi... si ... nu mai stiu ce sa spun... decit ca va multumesc...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-ati inseninat ziua.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 14-June 07 Member No.: 1,801 ![]() |
Gata, am comis-o! M-am suparat si am luat hotarirea! Avem nevoie de un loc nou, numai pentru noi, un loc "curat" si adevarat ca noi insene! Acest forum nu se substituie nici unui alt forum ci este o alternativa. PENTRU CA NOI... NOI SINTEM ALTFEL ! M-am saturat de forumurile pentru femei in care oricine poate balacari ca la usa cortului, m-am saturat ca forumurile sa fie mahala ! Si cind mi-a venit ideea, m-am gandit la voi ! Pentru ca sintem toate la fel: avem impliniri, nelinisti, bucurii, tristeti, necazuri (n-am mai avea!), vrem sa fim frumoase, dorite, inteligente, culte... Sintem fiice, mame, surori, sotii, iubite... Insa, repet, sintem altfel. Pentru ca noi gindim. Si mai si stim sa ne exprimam ! Asa ca va invit sa va simtiti bine, sa vorbiti liber, insa va rog din suflet si sa respectati REGULAMENTUL, pentru a putea crea o comunitate bazata pe respect reciproc ! SI NU UITATI SA FITI VOI INSEVA, INFIFERENT DE CE SPUN ALTII, PENTRU CA SINETI MINUNATE EXACT ASA CUM SINTETI ACUM ! Ok, daca sunteti altfel, am si eu o intrebare: a doua rochie din articolul nunti "rochia de mireasa in 2007" - de unde este? Tare imi place si as vrea sa stiu de unde (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca nu te simti a facind parte din comunitatea noastra, nu vad rostul creerii unui cont pe forumul nostru; altfel nu inteleg de ce trebuia sa existe persiflarea "Ok, daca sunteti altfel"
Fotografia este luata dintr-unul din milioanele de siteuri din strainatate care expun modele de rochii de mireasa. Din fericire, o croitoreasa buna te poate ajuta. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu abia m-am inscris dupa ce am cautat un forum in care sa se discute civilizat.In sfirsit ma bucur ca am gasit asa ceva, v-am gasit pe voi si sper sa imi fac prieteni aici.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Bine ai venit, Scumpic! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 05:52 PM |
|