IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Noi sintem altfel !
roxanica10
post Feb 8 2008, 01:54 PM
Post #121

Musafir

Pentru mine, ELADY a devenit drog....cand nu intru o zi, parca nu ma simt bine. Barbata-miu ma acuza de dependenta, dar atata timp cat eu nu ma iau de el cu jocurile, nici el nu se ia de mine cu forumul. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Imi place ca in mare parte se scrie corect. Mai scapa fetele cate un 'k' din cand in cand, dar trec cu vederea. Io si bre...sunt chestii acceptate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Divi, ca tot veni vorba de corecturi si stiu ca n-o sa te superi pe mine: tu de ce nu scrii cu litera mare la inceput de propozitie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?
Di, eu o sa fiu in categoria aia 'ramane cine poate....'...ca ma vreti, ca nu ma vreti...vorba lui Lapusneanu 'Daca voi nu ma vreti, eu va vreu'.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Feb 8 2008, 06:15 PM
Post #122

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Roxanica,la vorba lui Lapusneanu m-am gandit si eu cand am vazut ce a scris Di.
In alta ordine de idei,si eu scriam cam dezordonat,fara cratime,doar cu spatiu,si cu litera mica.Dar m-am dat pe brazda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 8 2008, 06:19 PM
Post #123

Musafir

Da...am remarcat. Sa stii ca mi-era greu sa-ti urmaresc jurnalul din aceasta cauza, desi scriai frumos. Acum mai trebuie doar sa pui pauza dupa virgula si punct (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Nu dati in mine, am facut liceul economic si aveam si steno-dactilografie materie obligatorie.

+Quote Post
Philia
post Feb 8 2008, 06:21 PM
Post #124

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ma conformez. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
albinuza
post Feb 8 2008, 06:22 PM
Post #125

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pana la chestiile astea cu steno dactilografia, in care sunt reguli pe care nu le stie multa lume, e bine ca se scrie corect gramatical macar!
si daca se atrage atentia nu se supara nimeni! Asta e si mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Feb 8 2008, 06:25 PM
Post #126

Musafir

Albi si Philia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, ai dreptate, ca daca nu le inveti in scoala, ti le insusesti pe parcurs. Sunt sigura ca multe dintre noi avem de trimis mailuri oficiale si acolo se tine cont de regulile astea de dactilografie si se mai adauga si regulile de corespondenta. Corespondenta n-am facut in liceu, ca am fost la financiar-contabilitate si faceau doar aia de la comert.

+Quote Post
divi2007
post Feb 8 2008, 06:48 PM
Post #127

Musafir

O sa incerc uite acum am scris cu litera mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar cand intru in viteza si scriu repede cateodata nici nu aud ce se intampla in camera
Si sora mea m a declarat dependenta

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2008, 07:22 PM
Post #128

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

De fapt vaz ca esti incurabila... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Asa... si revenind pe subiectul "forumul lui Pruteanu": habar nu aveti voi cite mailuri "oficioase" primim noi la firma cu chestii de genul: "va rog sa imi trimite-ti"; "vam facut plata", "va rog sa gasiti atasat"... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Asta cu "va rog sa gasiti atasat" e bestiala: de parca daca nu ne-ar ruga asa frumos, atasamentul s-ar evapora in neant! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
... Partea cu adevarat faina este ca mai toate sint semnate de oameni cu "fonctii". (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Feb 8 2008, 07:42 PM
Post #129

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Offtopic: sunt semnate de oameni cu foncţii, dar scrise de domnişoarele secretare pe care ei le-au angajat pe prinţipii şi prinţipuri numa unu' si unu'. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 8 2008, 07:51 PM
Post #130

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nope, ce primesc eu de la "sursa" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cele de la donsoare angajate pe "printipuri" intra in alta categorie... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post

16 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 11:35 AM