![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ooops! (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am intrat sa-mi declar si eu dependenta de elady. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Vorba voastra, sunt incurabila. Roxy, si eu sunt de-aia care scrie cu litere mici (numai pe forum (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ), dupa cum vezi acum m-am straduit sa incep propozitiile cu litere mari. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Promit sa mai incerc.
This post has been edited by pescarush: Feb 9 2008, 03:20 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una nu sunt asa drastica in privinta scrisului. Desigur, nu prea imi vine sa respect opinia cuiva care nu stie chestii elementare de gramatica de clasa a VII-a, dar nu pot sa zic ca ma deranjeaza in mod deosebit faptul ca nu scrie cu litera mare la inceput de propozitie, ca nu lasa spatiu dupa virgula si asa mai departe. E totusi un forum, cat de elitist ar fi, lumea scrie pe graba, cu o mana pe mouse si alta pe ALT+TAB in caz ca vine seful (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai mult decat CUM scrie cineva ma intereseaza CE scrie. Am vazut si persoane care scriu foarte corect si ingrijit dar nu inteleg ideea sau ma lasa rece si am vazut si persoane care nu scriu foarte corect, dar au o exprimare foarte plastica si felul in care isi exprima ideea te tine cu ochii lipiti de montior. Pot sa spun ca ii apreciez mult mai mult pe acestia din urma. Legat de mailurile "oficioase", va rog sa ma credeti ca pana nu ati lucrat cu indienii nu ati vazut nimic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa iau la intamplare un mail oficial, sa vedeti ce trebuie eu sa ma strofoc sa inteleg zi de zi la lucru "Hi All, All of you are welcome to give your ideas is new format or any suggestion with that.If that works for us we will make that as our format by then please go with the existing format. This is expected from that no new test case will be apart from this at least .The old one should have at least clear explanantion of scenarios.Scenarios should be self explanatory. Thank you all for your co-operation. Thanks, Nishchal " Asta e de la unul din sefii de proiect, de la care primesc io ordine in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dupa 99% din mailurile de la el raman asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Muicaaaa! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Sincer, eu nu am inteles NIMIC! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici io...noroc ca stau bine cu intuitia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca sa nu mai vorbesc de descrieri de defecte pe care io tre sa le verific si stau si ma benoclez cate o juma de ora sa inteleg ce draku o fi vrut sa spuna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cea mai tare faza a fost la inceputul proiectului cand am facut toti sedinta pe skype...noi, americanii si indienii. Si fiecare trebuia sa se prezinte in 2 cuvinte si sa spuna care e rolul lui in firma. Noi teoretic avem functia de Quality Assurance Engineers. Si vine un indian si cu un accent din ala beton zice "Hi...my name is....and I am a Quality Person (in traducere libera...persoana de calitate)" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La care sefa din State "Great...we are very relieved to know that...but now tell us what is your job description" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ... of, of, of, ce-ti e si cu calitatile astea... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
CorinaM |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare salutare, ma primiti si pe mine?? si eu tot noua pe aici si de fapt..pe vreun forum...Corina este numele meu.. si m-am gandit eu azi, ca nu am prea multi prieteni... sau mai bine zis cei care-i am, ori sunt departe ori...timpul este cel vinovat si nu ne permite sa fim aproape, asa ca m-am gandit..ce-ar fi sa ma inscriu pe un forum, poate cine stie, macar cu un sfat ma pot alege, si nu e lucru mic:)....
Asa ca...va rog, acceptati si "pacostea" din mine chiar daca as deveni stresorul vostru( vorbesc cam muuuultttt)....- am glumit, sper ca nu-mi dati ignore din prima.. Pupici si numai bine ! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Corina, reusita pe forumul asta sta intre altele in a posta la locul corect si cu titlul potrivit. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) If you know what i mean.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Si eu ma declar addited de eLady si cred ca meritul 'al mare il au moderatorii , fiindca pastreaza forumul ( si site-ul dar pe acolo intru mai rarut, ce-i drept ) igienic. E o mare calitate asta , din cate observ , aruncand cate un ochi si pe alte forumuri. E o placere sa vezi ca aici lumea chiar interactioneaza cu bun simt si nu se amesteca discutiile despre cai verzi pe pereti cu ultima mancarica de fasole gatita si ultima pereche de ciorapi cu buline cumparata.
Yeah, i love eLady (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaa, tocmai mi-am dat sema : azi implinesc doi anisori si o luna de cand sunt pe aici ! hihi |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Corina bine ai venit! Cum spunea si Laryssa, putina atentie unde postezi si totul va fi ok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 03:43 AM |
|