![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sigur o sa iasa pe balcon, vara sta usa de la balcon deschisa non-stop. Si cred ca o vom lasa si pe-afara ca nu-i periculos pe-aici.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
vedeti sa nu se intoarca cu purici capuse etc, sa nu dea vreo masina peste ea si mai ales sa nu o schingiuie vreun nebun
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Si eu las asa geamurile si nu pateste nimic pisica. se mai intinde cateodata in sus, pe ele, dat nu e atat de slabutza sau de inalta incat sa ajunga sa se strecoare. si apoi, cat era mai mica deschideam geamul si ne uitam amandoua pe geam. multe masini, galagie, neh, nu ii place. se speria. deci nu imi fac probleme..
vezi sa incerci sa o inveti sa si ascuta ghearele in copacel cat mai repede. din pacate noi am luat-o cam mare si nu stia, asa ca ne-a nenorocit canapelele toate. cand i-am luat val era cam tarziu.. si nu prea il baga in seama decat atunci cand are chef. canapeaua a ramas baza.. cealalta pisi (caracter total opus: iubitoare, torcaitoare, linistita, vrut in brate etc) prefera o scandurica adusa special pentru ea sau polistiren din acela alb. cand prindea, facea numai ninsoare prin casa, iubita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, ai grija cu geamurile lasate asa. Asa facea un fost coleg de-al meu, pana cand intr-o buna zi si-a gasit pisica spanzurata acolo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici pana acum nu-si explica cum a putu sa sara atat de in sus si sa se bage acolo. Si aia n-a fost prima pisica pe care a avut-o si nici nu s-a intamplat nenorocirea cand a luat-o. S-apoi iti dai seama ce sentiment trebuie sa fie cand te stii vinovat de moartea propriei pisici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
auch.. pai eu le las pe alea de la balcon in general, unde nu ajunge.si pe cele de la dormitor le las, dar cand sunt acasa. si cand sunt acasa ma uit des dupa pisica.
imi pare rau pentru pisica.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu te sfatuiesc sa nu o lasi pe afara Kalua!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, eu stau la tara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La marginea satului aproape, copchii pusi pe sotii nu-s prin zona. Pisicile nu ies la strada, nu prea vad de ce sa n-o las.
|
|
|
![]()
|
|
Jolie, daca sta la casa nu are ce sa ii faca! oricat ar tine-o, pana la urma tot o sa iasa. si eu voiam sa o tin pe a mea in casa, insa nu am reusit.
Doamne, Kalua, naiba m-a pus sa citesc, acu mi-e frica sa mai deschid geamul.. desi obraznicila doarme.. o sa o izolez intr-o camera de acum cat aerisesc si aleluia. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Aha, nu stiam ca stai la casa, da este greu sa o tii numai in casa.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
oricat am incerca noi sa-i ferim tot se intampla cate ceva, e ca si la copii. na, fii-mio e in acea perioada in care se crede caine, ataca orice strain i se pare lui ca e uin potential pericol pt noi sau cand intra in lipsa noastra in curte. pana la urma, e el simpatic si dragut cand face urat, da nu pot sa garantez ca nu si-o ia de la cineva prea agasat ca e atacat de motanu' confuz
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 04:16 PM |
|