IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Mi-am luat pisica!
FluturasCuReacti...
post Nov 5 2007, 02:26 PM
Post #51

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(buburuzazuza @ Nov 5 2007, 01:21 PM) *
Fluturas, poti sa folosesti betisoare de urechi, din cele care folosim si noi.

m-am gandit si eu la asta, dar nu stiam daca e ok. multumesc, bubu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
buburuzazuza
post Nov 5 2007, 02:36 PM
Post #52

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

QUOTE(FluturasCuReactie @ Nov 5 2007, 10:26 PM) *
m-am gandit si eu la asta, dar nu stiam daca e ok. multumesc, bubu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

E ok. Eu tot asa am curatat-o pe a mea. Numai sa ai grija ca sunt foarte sensibile in zona urechilor. Incerca sa cureti mai mult pavilioanele si mai putin in interior.
Daca vezi ca murdaria reapare ar fi bine sa o duci la doctor, poate fi o eczema.
Pupa-l pe blanos din partea mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 5 2007, 03:26 PM
Post #53

Mamuca crocodililor

nu sta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) cred ca atunci cand il duc la vet, ii zic sa-l si curete in urechi. multumim, bubu (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

+Quote Post
jolie
post Nov 5 2007, 07:30 PM
Post #54

Incurabil

Member No.: 1,478

Il apuci puternic de pielea de la ceafa si va sta. Sau du-l la vet de urgenta. Murdaria din urechi poate fi raie auriculara extrem de fecventa la pisicile luate de afara, mai ales.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 5 2007, 07:43 PM
Post #55

Mamuca crocodililor

nu-i murdar rau...e foarte putin spre varful unei urechiuse dar nu vrea sa stea si pace (IMG:style_emoticons/default/wall.gif)

+Quote Post
happyCat
post Nov 6 2007, 12:20 PM
Post #56

Musafir

Fluturas ... pisicile trebuie curatate in urechi, mai ales daca sunt mici pentru ca exista riscul sa aiba in urechi ear mites (nu stiu cum le zice in romaneste, sunt ceva paraziti).
Te uiti in urechiusele lor si daca este ceva mizerie, cureti usor fie cu betisoare, cum s-a spus aici, fie cu un servetel umezit cu apa, cum fac eu. Nu le prea place la motanii mei cand ii curat, dar ii prind cand sunt somnorosi si stau la mine in poala si ii curat repede.
Pisicile singure se spala ele peste tot, singurul loc in care nu se pot spala este interiorul urechii, unde se acumuleaza ceara, etc..

O alta metoda de a face pisica sa stea nemiscata este urmatoarea: iei pisica si o infasori strans intr-un prosop gros sau intr-o paturica, si lasi numai capul afara. In acest fel nu te poate zgaria si o poti curata fara mare tambalau. Eu asa le-am facut la pisoii mei cand a trebuit sa le pun picaturi in urechi in fiecare zi. Pana cand am descoperit metoda asta de infasurare a fost mare tambalau cu zgarieturi.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 6 2007, 01:04 PM
Post #57

Mamuca crocodililor

multumesc happy, ne-ai salvat (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

later edit:cred ca ii plac servetelele umede ca a tors intr-o fericire (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 8 2007, 09:53 AM
Post #58

Mamuca crocodililor

revin cu alta problemuta: pisocului meu nu-i plac crontanelele si nici mancarea umeda la plic (am incercat de la mai multi producatori). nu vrea si pace!!ce sa-i dau de mancare?vad ca ii place mancarea de casa dar nu stiu ce este sanatos pentru el...mentionez ca mananca pui, in toate variantele, lapte si chiar lapte cu gris, indulcit cu miere. ceva idei? (IMG:style_emoticons/default/idea.gif)

+Quote Post
happyCat
post Nov 8 2007, 11:29 AM
Post #59

Musafir

Cate luni are pisocul tau fluturas? Daca are pana in 6 luni stomacelul lui e destul de sensibil si nu tolereaza orice mancare. Laptele nu e prea indicat pentru pisici pentru ca ele nu pot digera prea bine proteinele din lapte si atunci pot sa aiba varsaturi sau diaree. Lapte cu gris iara nu e prea indicat.
Nu e rau daca mananca mancare de casa, carne sau peste, dar e mai convenabil, zic eu, sa manance mancare la plic sau crontanele. Poti sa incerci sa ii pui in castronel numai mancare la plic si nu ii dai nimic altceva, si cand il loveste foamea tare tare va manca. Sau poti sa amesteci mancare la plic cu putina carne de care ii place si incet incet poate se va obisnui si cu pliculetele.
Orice schimbare in alimentatie trebuie sa se faca treptat ca sa nu i se deranjeze stomacelul.
Success.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Nov 8 2007, 02:35 PM
Post #60

Mamuca crocodililor

lapte cu gris mi-a spus veterinarul ca ar fi bun dar nu mai stiu pentru ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am incercat si cu infometatu`, dar degeaba (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
are in jur de 2 luni jumate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

9 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 06:42 PM