![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
nu!! pipeta sau spray frontline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i-am luat o zgarda dar nici o sansa sa i-o pun la gat. maine am sa ma duc la magazin sa intreb de spray de-ala... 10x, forticica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) p.s. de ce nu zgarda? ca ma roade.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine mergem sa vedem o pisicuta si daca chimia intre ea si fiica-mea e ok poate-o luam imediat. Fiica-mea a-nceput sa tipe de bucurie la telefon si dupa aceea a busit-o plansul de bucurie.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hahaha, misto reactie. Orice pui de animalut e adorabil. Cred ca o sa fie dragoste la prima vedere intre fiica ta si mieunatoare.
Banuiala mea e ca o sa-ti intre-n casa un nou membru asa ca... pregateste din timp bolurile, litiera, cumpara mancare de kitten. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acusi plec de la serviciu si ma duc sa cumpar litiera si bol de mancare/apa. M-au sfatuit colegele sa nu iau inca mancare si nisip, ci sa-i intreb maine pe cei care o au ce folosesc ei si sa cumpar acelasi produs, ca sa nu fie schimbarea chiar totala. Si om lua ce mai trebuie maine, in drum spre casa. Dac-o fi sa ne marim familia.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
s-o stapaniti sanatoaseeeeeeeeeeeee
corect cu tipul de mancare, trebuie dat exact ce a avut dincolo!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) vorbind de potenţialul tău pisoi, mi s-a făcut dor de mâţul meu cand era mic.
Cam asa era de dulce: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/bebebluejpg.jpg) Neaparat sa ne pui poze de la marea intalnire. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
i-am luat o zgarda dar nici o sansa sa i-o pun la gat. maine am sa ma duc la magazin sa intreb de spray de-ala... 10x, forticica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) p.s. de ce nu zgarda? ca ma roade.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) pentru ca risca sa-si bage capu' peste tot si sa se spanzure cu ea. te-ai gandit la asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Kalua, s-o stapaniti sanatosi! Abia astept sa pui poze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fanny, ce pricajit era! Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca va ajunge asa frumos! Si cand ma gandesc ca s-a nascut al treilea si nu credeam ca va supravietui... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamne ce dulceata, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sper sa venim maine cu ea acasa. Am luat litiera cu capac si usa si totusi niste mancare pentru pui, nu trebuie sa i-o dam chiar la inceput. |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
pentru ca risca sa-si bage capu' peste tot si sa se spanzure cu ea. te-ai gandit la asta? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu prea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) kalua, s-o stapaniti sanatoase pe blanoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 06:18 PM |
|