![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca esti din Bucuresti, poti incerca metoda folosita de Mario Sorin Vasilescu. Tine cursuri teoretice la Sala Dalles si cursuri practice la Raspodia Romana. Pune mare accent pe metode si exercitii de imbunatatire a sanatatii, avand in vedere ca el s-a apropiat de metoda intr-o perioada cand nu statea prea bine la capitolul asta.
Cursurile sunt interesante si n-au nicio legatura cu MISA. Eu am incercat o vreme, dar lipsa timpului si-a spus cuvantul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am uitat sa-i urez bun venit la noi. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 9-July 08 From: USA Member No.: 4,216 ![]() |
Intr-adevar angeldust, Yoga este foarte populara aici in State, cu toate astea nu am avut ocazia sa fac niste exercitii, dar pare interesant. Sa inteleg ca Yoga nu este numai pentru relaxare, ci te ajuta sa si slabesti, sa-ti "modelezi" corpul? Cred ca o sa ma interesez si eu sa invat mai multe, si o sa folosesc si siteul cu exercitii gratis (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by Ava: Jul 11 2008, 02:43 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:27 PM |
|