![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
poi stai ca nu e tot...decorarea o fac cu ocazia Craciunului...de Sf Stefan ii cumpar ceva..nu stiu inca ce..iar de revelion...cand facem si 2 ani (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..ma imbrac săxi (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
eu m-am gandit ca i-ar place...anul trecut cand i-am facut un tort de ziua lui...a fost impresionat (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) deci pune pret pe lucrurile facute "cu manuţele astea doua" (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
rozy, el o sa se bucure de bucuria ta, nu de decoratie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o sa-ti aprecieze gestul, dar mai mult nu. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pune oleaca de decoratie si mai bine fa-i ceva de mancare sau dulce care stii ca-i place mult de tot si ma-sa nu-i face. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eii..nu ma astept sa sara in sus de bucurie pt decoratia mea (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) dar nu are de ce sa nu-i placa.......ceva dulce....stiu ca-i place tiramisu...dar e cam complicat de facut...mai bine il iau de undeva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
si eu sunt in pana de idei privind cadourile, in atatia ani de relatie mi-am epuizat toate variantele, de-abia acum incepe adevarata provocare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu inca n-am inceput sa ma gandesc la cadouri. Bine ca mi-ati amintit...ca-i treaba serioasa. Cel mai greu imi va fi sa aleg pentru familie.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
rozy, tiramisu e FOARTE usor si rapid de facut. piscoturi, faci crema extrem de repede si le combini. e reteta pusa pe aici pe forum.
pentru cei dragi, eu am o lista luunga (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) care, pe langa un cost total grasun, pe exaspereaza fiindca e greu sa ma gandesc la cate ceva pentru atat de multe persoane diferite. dar sunt familia si prietenii mei si ii vad asa rar incat merita efortul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Nov 23 2007, 02:41 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am sa caut reteta si am sa fac si vreo 2 incercari inainte....sa nu-l "bucur" cu o porcarie (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 3-November 07 Member No.: 2,552 ![]() |
am o gramada de cadouri de facut si inca nu am cumparat niciunul. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu de obicei cumpar cadourile de prin noiembrie, dar anul asta nu stiu ce-i cu mine... (IMG:style_emoticons/default/omg.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
fetelor, caut un cadou de casa noua. spre rusinea mea, desi imi sunt veri noii mutati, n-am nici cea mai mica idee ce le-ar fi pe plac, ce ar vrea etc. astept idei! (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu la de-astia le iau o planta mare, intr-un ghiveci frumos.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:47 PM |
|