IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce si cui faceti cadouri?
FluturasCuReacti...
post Dec 1 2007, 02:55 PM
Post #51

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

m-am gandit si eu la ceva de genul asta.mersi, kalua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 15 2007, 11:17 PM
Post #52

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu m-am ocupat de cadourile de Mos Nicolae si de Craciun inca din noiembrie! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De revelion plec in Austria si am zis sa fie salariul cat se poate de intact, asa ca toate cadourile le-am rezolvat cu salariul din noiembrie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sotului o masina de tuns. Parul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mamei i-am luat o crema de maini care ii place ei f m si o cutie de bomboane.
Tatei un hanorac si o sticla de whisky
Soacrei o crema de fata anti-age
Socrului un hanorac si o carte
Cumnatei pijamale
Fratelui un hanorac
Prietenei fratelui o brosa si cercei

Cred ca i-am rezolvat pe toti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si sper sa le placa cadourile.

Toti ma intreaba ce-mi doresc si, pt prima data, nu-mi doresc nimic. Toate dorintele mele sunt legate de shopingul in Austria, de parca acolo ar fi raiul magazinelor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 16 2007, 12:24 AM
Post #53

Musafir

Eu i-am rezolvat in felul urmator (o parte, alea de la parfumerie, trebuie sa le mai cumpar (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ):
prietena 1: prosop de la o firma cu numele ei, are un cap dulce de fetita si numele cu pricina brodat pe el
prietena 2: rimel Inimitable
mama: DVD-uri, stergar de bucatarie de Craciun, carpa de latex de curatat sticla si oglinzi
tata: CD-uri si-un gel de dus
copilu': trei CD-uri cu politica interna, cea externa, religie si mitologie (sunt facute foarte bine, redau deloc plictisitor materia asta uscata)
Mr. kalua: o carte
matusa: rimel Inimitable, stergar de bucatarie de Craciun
soacra + barbat'su, socru + prietena (ambele perechi au zis ca nu vor nimic): cate o sticla de Nero d'Avola invelita intr-un stergar de bucatarie pe care e brodat un Mos Craciun sau un brad de Craciun
nepoata-mea: o geanta considerata fitoasa (mie nu-mi prea place, dar macar mi se pare practica)

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 12:31 AM
Post #54

Membru de Onoare

Kalua, foarte frumoase si inspirate cadourile tale! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 16 2007, 02:09 AM
Post #55

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

nimphe.. ce lista!
eu cred ca am gasit ceva pentru frate'miu.. bine ca am numai unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . voiam sa ii iau un parfum, da' cand colo, sticloantza pe jumatate. stiu ca ala ii placea, dar n-are rost sa ii iau la fel.. inca mai are.
prietena.. i-am luat un colier cu un trandafiras finut si o maimutzica in care poate sa puna o poza. e funny
mie.. nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mama.. probabil niste bomboane si ceva mai sic.. sa vedem daca gasesc
tata.. un whisky cred ca o sa ii iau si eu. mai vedem.
.. frate'miu si-a tras prietena de vreo 2 saptamani, credeti ca ar fi cazul sa ii iau (eu) ceva? m-am intalnit de vreo 3-4 ori cu ea..

+Quote Post
kalua
post Dec 16 2007, 02:13 AM
Post #56

Musafir

Eu i-as lua o chichineata acolo.

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 10:48 AM
Post #57

Membru de Onoare

Da, ceva simbolic macar ar trebui sa-o iei si ei.

+Quote Post
jolie
post Dec 30 2007, 12:13 PM
Post #58

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

De craciun...cam asa
-pt sot: o pijama si o bluza
-pt surioara mea: un hanorac sclipicios
-pt tata: cravata, si un parfum
-pt mama: un set din argint
-pt prietena mea: o lampa si cercei din argint, si o veioza decorativa mai mult pt ca s-a mutat in casa noua

+Quote Post
kalua
post Dec 30 2007, 02:12 PM
Post #59

Musafir

O prietena si colega de-a mea e insarcinata si-n februarie inceteaza sa lucreze la noi si se muta la tovaraselul ei, la vreo 150 km, deci n-o sa ne vedem foarte des. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-am gandit sa-i iau cartea de bucate indiana cea mai buna (ma rog, care mi se pare mie cea mai buna) plus toate condimentele specifice acestei bucatarii si sa impachetez totul intr-un cos de nuiele. Binenteles ca stiu ca-i place mancarea indiana, ca n-are nici carte de bucate, nici ingredientele astea exotice. Si va avea timp de gatit.
Ce ziceti, e ok?

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Dec 30 2007, 02:44 PM
Post #60

Membru de Onoare

Member No.: 265

Mie mi s-ar parea o idee super daca ea nu ar fi insarcinata. Din cate stiu eu mancarea indiana e cam condimentata si nu cred ca e ok pentru ea sa manance asa, nici cat e insarcinata si nici pe perioada alaptarii (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 02:28 AM