![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se-ntampla nimic de la condimentele alea, cat se pune doar intr-o mancare si cat de des mananca asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar ai si dreptate, sigur ar gati mai rar asa acum decat in mod normal, las atunci cadoul pentru pe mai tarziu. Multumesc, BG! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ma bucur daca ti-am fost de folos (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot pentru aceeasi colega trebuie sa-i luam cadou pentru ca inceteaza sa lucreze la noi cu ocazia copilului. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Oare ce i-am putea lua pentru EA, deci nimic pentru copil? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa fie si ceva ce tine mult, nu cosmetice, de ex.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am si eu o dilema aici. Iubi meu e si Ionut si nu stiu ce sa-i cumpar, ca nici bijuuri nu poarta, cosmeticale are oricum, parfm la fel, cartile nu-s genu' lui, genti de CD-uri (case-uri pt CD-uri gen "gentuta de DJ") are, casti are...
Offf, maine nu ma pot duce cu mana goala.. I need some ideas. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
un vinut bun pe care sa il beti impreuna? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta-i ca al meu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A primit domnul meu de Craciun un tricou, nu ca s-a bucurat nu stiu ce de el, dar e ceva ce poarta. Carti nu citeste nici al meu, dar maica-mea i-a luat una "Mirajul marilor", are 20 de pagini scrise si apoi numai poze foarte misto, majoritatea subacvatice, sa-l fi vazut ce incantat a fost (sigur ia niste poze model pentru urmatoarea foto session subacvatica).
Sau ce zici de-un ceas Swatch? Nu-s chiar scumpe si de-astea se poate avea nenumarate. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La vin m-am gandit si eu. Sa-i iau ceva de colectie... O sa vad ce gasessc.
Ceas nu poarta pe motiv ca lui nu-i trebuie asa ceva daca are telefon. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Eu personal mi-as lua nenumarate ceasuri asortate la orice tinuta si la bijuteriile pe care deja le am. Ma gandeam la un fular dragut, set cu manusi. Dar nu stiu de unde sa le procur. Brochete si chestii de genul mi se par prea clasice si oricum le pierde. Ii mai plac jucarioarele. O sa radeti dar e fan Tazz. Are unul mic de agatat si o pernuta pufoasa cu acest personaj. Dar parca mi se par prea copilaroase jucariile... Cine stie de cand le-o avea si de la cine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Desi o jucarie HUDGE ar fi ceva... M-am mai gandit la o pijama dar a primit de la parinti de Craciun una pufoasa... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Any ideas? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
un halat de baie?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am gasit nu demult o taraba- butic cu obiecte fel si chip care se pot inscriptiona cu scrisuri la alegere
Sotul meu implineste niste ani in curand si pt ca -s in pana de alta idei si asta imi place oricum f mult i-am luat un pix deosebit si l-am personalizat cu vorbele 'cu drag, fetele tale' |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
daca-i genul mai glumet fa-i un tricou cu mutra lui Tazz si un text de genul.. "nu's nervos.. asa-i fata mea."
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:57 AM |
|