![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca se face si in tara asa ceva: bungee jumping, house running, sarit cu parasuta, un curs de drifting (cu masina sau motocicleta). Pentru cei hamesiti dupa adrenalina.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colegei care ne pareseste i-am luat din partea colegilor o rama pentru poze digitale
(IMG:http://www.consumer.philips.com/catalog/7F/7FF2CMI_00_webImageFront370.jpg) Din partea mea primeste o ditamai carte de bucate, cica e considerata Biblia bucataria italiene, se numeste Lingura de argint (Il Cucchiaio d'argento), o voi impacheta frumusel, cu niste spaghete si-un ghiveci cu busuioc. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mare dilema....in weekendul urmator socrii mei aniverseaza 50 de ani de la casatorie, plus ziua de nastere a mamei-soacre.
Daca aveti vreo idee de cadouri.....as fi foarte recunoscatoare. Mentionez ca amandoi socrii au in jur de 80 de ani, foarte sanatosi si plimbareti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cam de cate parale?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm...nu stiu... hai sa zic pana la vreo mie de euroi...
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai trimiteti-i la plimbare, ori undeva unde le-a placut foarte mult, ori undeva unde n-au mai fost.
Mie mi se pare excursiile cadourile cele mai frumoase. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si mie mi-ar place sa primesc excursii. Insa socrii mei merg in vacanta de cateva ori pe an in acelasi loc, si anume Malta, de ani si ani de zile. De fapt luni pleaca in Malta din nou pentru trei saptamani. In rest...ei au cam vazut tot ce era de vazut prin lume, in afara de Romania (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iar sa le fac cadou o excursie in Romania ... mai bine nu.
Nu stiu, e dificil... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai trimiteti-i atunci undeva in UK, stiu si eu, poate Londra cu mers la teatru, musical sau nu stiu ce spectacol, apoi mancat la restaurantul lui peste (o fi avand ei un chef preferat, macar de pe la tv sau din auzite).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie mi se pare interesanta ideea cu vacanta.
eu i-am luat lui ubu meu un telefon, si alui meu tata un dvd. la cererea lor! am fost mult mai usor asa decat sa stau sa ma gandesc eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
O iesire la restaurant o sa fie sigur, la un restaurant pe malul marii, cu priveliste. (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) Poate ne mai vin si alte idei pentru ceva extra special.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:45 AM |
|