![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Vineri e onomastica sefei. M-am gandit la o carte, pentru ca-i place beletristica. Daca va vine in minte vreun titlu care e potrivit pentru ocazie, sunt deschisa la sugestii. Pana una alta, ma apuc sa cotrobai pe la topicul despre carti.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/help1.gif) (IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
O prietena face acusi 30 de ani si-a spus ca vrea o geanta buna. Tipa nu e trendy, ci merge mai mult pe stilul elegant-clasic. Ce ziceti de asta? E de piele, calitate buna. V-ar incanta personal asa ceva? (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Shopping/IMG_0809.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Pe mine daaaa (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Forma e foarte okay insa mie personal nu-mi place pielea lacuita la genti.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad ca a spus Cleo iezact ce vroiam sa zic eu. Si eu am o retinere fata de lac, atat la pantofi, cat si la posete.
This post has been edited by pescarush: Jan 17 2009, 07:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nici mie nu-mi place pielea lacuita in general dar geanta asta arata tare bine (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu sunt de aceeasi parere cu fetele. Arata mai bine daca nu era din piele lacuita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cred ca poza nu reda exact realitatea. Mie mi-ar placea sa o port cu tinute all-black. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu votez la fel ca si majoritatea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Din ce-am experimentat, pozele la piele lacuita nu redau aspectul real al produstului. Daca geanta e de calitate si pe stilul ei, eu cred ai facut afacere buna cumparand-o.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:34 AM |
|